Šta je skandinavski pristup lepoti?

Skandinavski pristup lepoti trenutno dobija globalnu pažnju. Nadimak joj je S-beauty, a predviđa se da će prevazići simpatije K-beauty i J-beauty kao naredni globalni trend lepote.

 

Izraz "skandinavska lepota" mnogima je možda nepoznat, ali za nas to nije ništa novo. Naš pristup, Beauty by Sweden, uvek je ukorenjen u skandinavske principe lepote. Drago nam je što nas svet konačno sustiže!

 

Ako se pitate šta je tačno skandinavski pristup lepoti, evo nekoliko ključnih aspekata koji je definišu.

 

 

Visokokvalitetni proizvodi

 

Skandinavija je region na severu Evrope i obuhvata zemlje Švedsku, Norvešku i Dansku. Ove zemlje imaju neke od najviših kozmetičkih propisa o bezbednosti, a proizvodi su podvrgnuti strogim testiranjima. Zato skandinavska lepota podrazumeva proizvode beskompromisnog kvaliteta za koje je naučno dokazano da imaju prednosti u službi lepote. 

 

Na primer, NovAge nudi seriju setova za negu kože koje pokreće nauka. Svaka grupa koristi biljne ekstrakte matičnih ćelija i inovativne tehnologije za ciljano delovanje na ključne znakova starenja. Klinički dokazane rutine u četiri koraka čine održavanje mladalačkog izgleda jednostavnim!

 

 

Uravnotežen pristup lepoti

Za nas lepota znači mnogo više od besprekorne kože. Ne zahteva rutinu nege kože u 10 koraka ili mistične režime. Radi se o pronalaženju onoga što vas čini lepim i primeni malih promena koje vam pomažu da se osećate najbolje. Ove male promene mogu biti i šetnja u prirodi, kvalitetnija ishrana ili primena novog kozmetičkog proizvoda koji vam podiže raspoloženje.

Oriflame Wellness asortiman zasnovan je na zdravoj skandinavskoj ishrani i osmišljen je da vam pomogne da se osećate najbolje. Pomoću visokoproteinskih šejkova koje možete da konzumirate u pokretu i praktičnih supa prepunih nutrijentima, svom telu ćete podariti sve potrebne hranjive sastojke. 

 

 

Poštovanje prirode

 

Sastojci dobijeni direktno iz prirode imaju moć promovisanja zdravlja. Upotreba prirodnih sastojaka koji se dobijaju na održiv način može biti bolja za vašu kožu i prijatnija vaše okruženje. Poštovanje prirode je duboko je ukorenjeno u skandinavskoj kulturi, kao i uverenje da je zajedništvo sa okolinom dobro za zdravlje i dobrobit.

Naš novi Beautanicals asortiman je naša najodrživija linija proizvoda do sad. Boce se prave od 100% recikliranog materijala, a tube od 55% reciklirane plastike. Ali nije samo ambalaža održiva: svi proizvodi Beautanicals sadrže najmanje 95% sastojaka prirodnog porekla, a ne sadrže paraben i ne sadrže silikone.

 

 

Ulepšajte svoj put

 

S-beauty se razlikuje od drugih filozofija hotspot lepote jer ne propisuje idealan standard lepote. Trebalo bi da odlučite kako želite da pristupite sopstvenpj rutini nege kože i šminkanja. Verujemo da svaka osoba ima priliku da definiše šta za nju znači lepota. Naš širok asortiman proizvoda znači da imamo nešto za sve tipove kože i lične sklonosti, bilo da imate osetljivu, sklonu aknama ili zrelu kožu.

Trendovi dolaze i odlaze. Ali skandinavski pristup lepoti je ono što uvek imamo i zauvek ćemo ga podržavati. Mislimo da je najbolji način da se osećate dobro i da živite lepo.