Snaga nordijskih voda

Da li ste iskusili osećaj tihe smirenosti kada pogledate u vodeno prostranstvo? Osećaj je stvarno takav – kao jedan od glavnih elemenata, vodeno prostranstvo ima moć da učini da se osećamo harmonično kada smo blizu njega. A snaga vode tu ne prestaje – od okrepljujućeg efekta vodenih mirisa do sastojaka iz mora koje koža voli, plus povećanje hidratacije; to je moćan element i u vašim kozmetičkim proizvodima.

Doživite blagodeti otvorenih voda uz vodenasti miris
Vodenasti mirisi su uveliko zapljusnuli parfemsku scenu devedesetih – i od tada su u trendu. Često su i na vrhu svetskih lista najprodavanijih. Pitali smo master kreatora parfema Fabrice Pellegrina zašto su vodenasti aspekti toliko popularni: „Svežina je uvek poželjan efekat u mirisima, a vodeni tonovi su važan deo stvaranja svežine“, kaže Pellegrin. „Vodene note osvežavaju i čine da se osećate punim energije! Takođe daju osećaj čistoće i svežine, kao da ste upravo izašli ispod tuša.” Doživite očaravajući vodeni svet svakog jutra uz revitalizirajuću mirisnu parfemsku vodu Nordic Waters, za okrepljujući početak dana.

 

Moćni sastojci iz okeana
Kozmetički proizvodi prožeti sastojcima iz mora donose potpuni spa doživljaj, a istovremeno se mogu pohvaliti moćnim svojstvima za kožu. Volimo da ove sastojke nazivamo snagom okeana! Naša Swedish Spa paleta je kreirana sa ekstraktima morskih algi, uključujući Corallina officinalis – za koju se zna da se nalazi u hladnim vodama u blizini švedske obale, ova krečnjačka crvena morska alga donosi revitalizujuće blagodeti ovom hranjivom asortimanu. Pružite svojoj koži pravi spa tretman kod kuće uz vrhunski duet za telo: Swedish Spa Salt Crystals piling za telo (sa kristalima soli i ljuskama badema), a zatim raskošno hidrirajte bogatim Whipped Waves buterom za telo. Vaša koža će vam biti zahvalna.

Tekst: