Ovi sastojci podižu NovAge Skinergise na sledeći nivo!

Život u brzoj traci možda je vaša stvar, ali sve kasne noći, društveni događaji i obroci u pokretu mogu učiniti da vaša koža izgleda umorno sa vidljivim podočnjacima i linijama. NovAge Skinergise stvoren je za borbu upravo protiv toga, sa nizom moćnih sastojaka koji će vam u trenu doneti svež izgled i sjaj!

Taurin prirodnog porekla
Možda vam je taurin poznat kao snažni energišući sastojak koji se koristi u mnogim energetskim pićima, ali da li ste znali da ima moćne energišuće prednosti i za vašu kožu? Kao sastojak NovAge Skinergise-a, taurin pomaže da ponovo napuni ćelije vaše kože energijom, smanjujući vidljive linije i čineći da izgledate manje umorno. 

Ekstrakt matičnih ćelija biljke Asai
Asai je bobica koja već godinama čini smutije zdravijim. NovAge Skinergise sadrži ekstrakt matičnih ćelija biljke Asai za koju je poznato da poboljšava hidrataciju kože i štiti kožu od viška slobodnih radikala koji štete koži i koji nastaju zagađenjem. 

Kofein
Životni eliksir koji nas ujutru pretvara u funkcionalne ljude takođe može poboljšati cirkulaciju podočnjaka, smanjiti vidljive podočnjake i fine linije kada je deo kreme za predeo oko očiju. Pobeda! Kofein smo dodali u NovAge Skinergise kremu za predeo oko očiju, jer je poznato da pomaže da koža oko očiju ujutru izgleda glatko i osveženo.  

Tehnologija zaštite od zagađenja
Možda nećete razmišljati o efektima zagađenja na koži kada ste napolju i u gradu, ali čestice izduvnih gasova, fabrika i dim cigareta mogu isušiti kožu i prouzrokovati prerano starenje. To niko ne želi! Tehnologija zaštite od zagađenja uključena u NovAge Skinergise dnevnu kremu izabrana je da se suprotstavi ovim efektima formiranjem prozračnog filma koji pomaže da štetne čestice ne dođu u kontakt sa kožom. 

Niacinamid
Ovaj moćni sastojak za negu u NovAge Skinergise noćnoj kremi ima višestruke prednosti poput nege kože, poboljšanja elastičnosti, vidljivog poboljšanja finih linija i jačanja kožne barijere.

Svi ovi sastojci čine ono što NovAge Skinergise razlikuje od osnovnog sredstva za čišćenje i hidratantnu kremu. Oni aktivno rade na poboljšanju stanja vaše kože, čak i kada spavate! Iako osnovna hidratantna krema daje vašoj koži hidrataciju, NovAge Skinergise radi na smanjenju svih prvih znakova starenja i pomaže vam da podstaknete energiju kako biste prikazali svoje najbolje lice - bez obzira na priliku!  

Tekst: