Evo zašto vaše ogledalo ne govori potpunu istinu

Tokom vaših 20-ih i 30-ih godina koža može biti izuzetno elastična. Izgledate blistavo i prelepo, a sve vidljive nedostatke ili znake umora možete brzo prikriti šminkom. Zvuči poznato? Pre nego što odgovorite, pročitajte, jer postoji mnogo toga što se ne vidi kada se pogledate u ogledalo!

Domino efekat koji ne možete zanemariti!
Iako ćete možda imati psihičku i fizičku energiju da se nosite s mahnitim tempom života dok ste mlađi, domino efekat dugih stresnih dana, kasnih noći, izbora načina života poput pušenja i faktora okoline poput svakodnevnog zagađenja u gradu može brzo da postane vidljiv na vašoj koži. Često a da to i ne primetite.

Možete uticati na starenje kože
Ali nije sve tako crno, jer, zamislite, vi više kontrolišete da li vaša koža vidljivo stari više nego što mislite! Da, ruke su vam vezane kada su u pitanju geni, ali sveobuhvatne studije pokazuju da zapravo možete uticati na čak 80% starenja kože. Preduzimanjem jednostavnih mera, poput izbegavanja dužeg izlaganja suncu, zdrave ishrane i nege kože, između ostalog, možete biti sigurni da ćete duže izgledati mlađe. 

Zbog toga je važna rutina nege kože
Obraćanje pažnje na kožu od ranog doba je važna investicija i određuje kako ćete izgledati u godinama koje dolaze. Prevencija je ključna za lepu kožu zdravog izgleda u budućnosti, pa je usvajanje rutine za negu kože pravi način da odbranite svoju lepotu mladalačkog izgleda.

Ako sada ne sledite rutinu nege kože, razumljivo je da biste mogli biti zabrinuti ako ne preuzmete stvar u svoje ruke. Ali nema čega da se bojite i lakše je nego što možete da zamislite! NovAge Skinergise  rutina podeljena je na četiri jednostavna koraka za koje je potrebno samo dva minuta - jednom ujutru i ponovo pre spavanja. Dakle, čak i ako žurite ili se kasno vraćate kući, lako ćete to ugurati u svoj dan. I pre nego što se setite, to će vam biti svakodnevna navika koju ćete automatski obavljati, čak i ne razmišljajući.

Zašto NovAge rutina za negu kože?
NovAge Skinergise set za negu kože i rutina idu ruku pod ruku. Za vašu udobnost - i da biste započeli - posebno smo sastavili sve NovAge proizvode koji su vam potrebni da biste ispratili četiri koraka - sredstvo za čišćenje, krema za za predeo oko očiju, serum i dnevnu i noćnu kremu.

A ono što čini rutinu NovAge toliko efikasnom je što je naučno dizajnirana i svi proizvodi su u harmoniji da bi doneli klinički dokazane rezultate. Svaki korak savršeno pravi put za sledeći.

10 najboljih saveta za bolju kožu 
Nadamo se da vidite ogromnu vrednost u izboru i korišćenju NovAge Skinergise rutine nege kože. (A ako ga već koristite, onda ste garantovano već videli odlične rezultate!)

Ali, upamtite, možete učiniti još mnogo toga na čemu će vam koža biti zahvalna. Započnite odmah da biste pomogli da smanjite efekat agresora na starenje kože, zadržite zdrav, mladalački izgled kože i pružite joj svoj najbolji adut ka lepoj budućnosti. 

-Ograničite unos alkohola: alkohol može prouzrokovati dehidrataciju kože, što doprinosi stvaranju prvih znakova starenja.

-Hranite se uravnoteženo: zajedno sa brojnim zdravstvenim prednostima za telo i um, zdrava ishrana može vam pomoći da koža izgleda zdravo.

-Koristite kremu za sunčanje: bez obzira da li uživate na plaži ili u ste gradu, možete se boriti protiv prevremenog starenja kože tako što ćete koristiti zaštitu na svim mestima delovima tela koja nisu pokrivena odećom

-Spavajte više: pun noćni san daje vašoj koži odgovarajuću šansu da se optimalno oporavi, jer tokom noćnog sna ćelije obavljaju vitalne regenerativne funkcije koje kožu čine zdravom i besprekornom.

-Oslobodite se stresa: stres pokreće oslobađanje viška kortizola, hormona za koji je poznato da razgrađuje kolagen u koži, što može doprineti stvaranju bora.

-Pokrenite se: redovno vežbanje je odličan način za uklanjanje stresa i može vam pomoći da bolje spavate, što zauzvrat može imati pozitivne efekte na vašu kožu.

-Ostanite hidrirani: vlaga je vitalna da bi koža izgledala puno i mladoliko, pa neka vam redovno konzumiranje vode tokom dana postane navika - i uvek nosite punu flašicu vode sa sobom.

-Koristite masku za lice: Nanesite NovAge masku jednom ili dva puta nedeljno (u zavisnosti od potreba vaše kože) za intenzivno pojačavanje hidratacije.

-Nastavite sa NovAge Skinergise rutinom: dva minuta dva puta dnevno je potrebno da biste odmah i za ubuduće sprečili sve prve znakove starenja!