4 saveta za duge trepavice

Lažne trepavice, ekstenzije trepavica, bojenje - ponekad činimo sve što je moguće da bismo imali savršene trepavice. Ukoliko nemate prirodno duge i guste trepavice pročitajte naše saveete za super duge trepavice.

1. TEMELJNO ČIŠĆENJE

Kada se radi o odstranjivanju šminke budite nežni. Izbegavajte grubo čišćenje jer to može ostaviti dugoročne posledice. Bilo da pokušavate skinuti vodootpornu maskaru ili samo očistiti lice, pripazite da područje oko očiju čistite zaista nežno – vaše će vam trepavice biti zahvalne.

2. DIJETA & VITAMINI
Vaša dijeta utiče na čitavo vaše telo, uključujući i trepavice.  Ukoliko je vaša ishrana  raznovrsna  i vaše će trepavice biti lepe. Dijeta bogata proteinima i one vrste dijeta koje uključuju velike količine vitamina A, C i E će pomoći da vaša koža i kosa budu zdraviji. Potpomognite svoju ishranu dodacima koji sadrži gvožđe i može sprečiti gubitak kose. Naš  predlog je NutriComplex za kosu i nokte

3. HIDRATACIJA
Serum za trepavice možda obećava otpornije trepavice, ali isto tako je dozvoljen i balzam za usne. Da, dobro ste nas čuli – balzam za negu usana. Slobodno na vrhove trepavica, ne na koren, nanesite malo balzama za usne. Savršeno će ih omekšati i hidrirati!

4. OBAVEZNI PROIZVODI
Za trenutno duge trepavice isprobajte Giordani Gold Luscious voluminizirajuću maskaru  koja osigurava trepavice u najboljem izdanju.

Tekst: Fotografije: Shutterstock