7 pravila pariskog stila

Parižanke su uvek bile sinonim za odličan stil. Kako možete da usvojite nešto od tog pariskog stila možete da pročitate u naših 7 pravila!

1. OSTANITE PRI SVOM STILU

Parižanke su uvek bile sinonim za odličan stil. Kako možete da usvojite nešto od tog pariskog stila možete da pročitate u naših 7 pravila!

2. NEKA VAŠE USNE GOVORE

Crvene su usne osnovni modni detalj parižanki.  To je njihov osnovni i zaštitni znak. U kombinaciji s besprekornim tenom i prilično neutralnim make-upom, to je ultimativni modni izražaj parižanki. 

3. UVEK NOSITE PARFEM

U Francuskoj se miris nanosi prilično rano ujutro i većina se žena oseća “golo” bez parfema. Zašto ne biste isprobali naš novi miris inspiriran Parizom - Eclat Mademoiselle  i doživeli pravi doživljaj Francuske?

4. PRIRODNA KOSA

Parižanke izuzetno paze na kvalitet kose. Pre nego što koriste puno proizvoda ili dodataka za negu parižanke biraju kosu sušenu na prirodan način – na vazduhu i ležerno razbarušenu frizuru. 

5. FRANCUSKI STAV

Osnovna čar kod prižanki je način na koji hodaju i drže telo. Isprobajte pravilan stav kod koračanja i odmah ćete znati o čemu govorimo. 

6. NE FRANCUSKOM MANIKIRU

Nažalost nema ništa francusko u francuskom manikiru. Zapravo francuzi to zovu “američki način ukrašavanja noktiju”.  Prave parižanke nose nokte premazane samo bazom, neutralnim bojama i završnim slojem.   

 

7. TONOVI

Kada se radi o boji, francuskinje vole neutralne tonove. Crno, belo, plavo i nude boje su osnove njihovih modnih i make-up kombinacija. 

Tekst: Fotografije: Oriflame Brand Images