Make-up za oči pri nošenju maske

S obzirom da mnogi od nas moraju nositi masku kada smo napolju, make-up za oči pruža renesansni doživljaj. Koristite ono što imate i možete, zar ne? Pogledajte 3 izgleda make-upa za oči kako biste pokazali da i dalje možete biti make-up kraljica čak i kada nosite masku.

Budite odvažni: Precizan grafički look make-upa za oči pri nošenju maske

Iskoristite ono vreme koje ste dobili time što ne morate da putujete do posla da uvežbate “precizan grafički look”. Bez obzira da se odlučite za klasični mačji pokret ili želite da isprobate podebljanu grafičku liniju, evo nekoliko saveta za nanošenje make-upa za oči.

Koristite podlogu. Sve je u osnovi, a podloga za senku pruža prednosti kada je preciznost ključna. Ako imate promene boje kapaka, možete dodati i malo korektora.

Najjednostavniji način za postignete mačji obris je da ga ocrtate i popunite. Odlučite gde želite da ocrtate obris i koristite finu četkicu. Puno je lakše obrisati i ponoviti ako započnete s laganim dodavanjem oblika.

Savet stručnjaka: Za najbolje rezultate koristite četkicu za olovke kosog vrha

Koristite svetle nijanse: Svež izgled make-upa za oči 

Trendovi u boji jednobojnih senki u svetlim nijansama zaista ulepšavaju vaš make-up izgled očiju kada nosite masku. Boja je savršen način da svom danu dodate malo blistavosti a dobićete odlične rezultate uz malo truda. Odaberite intenzivnu nijansu, velike trepavice, i spremni ste.

Isprobajte upečatljiv izgled s duboko plavim nijansama. Započnite THE ONE senkom u mistično plavoj boji uz gornju liniju trepavica, a zatim ispunite kapak bojom. Na uglovima pažljivo pomešajte. Zatim nanesite THE ONE vlažnu i suvu senku u sličnoj nijansi kako bi make-up fiksirali i učinili ga postojanim. Završite maskarom, poput THE ONE Wonder Lash maskare, za savršen make-up očiju kada nosite masku. Sjajna stvar u vezi s ovim izgledom je da je pogodan i za video pozive.

Savet stručnjaka: Svetle boje su trenutno u trendu: jorgovan, plava i zelena. Odaberite najintenzivniju boju koja vas oduševljava.

Prirodan izgled: odaberite nijansu za očaravajući suptilan izgled očiju 

Odaberite prirodnu nijansu senke za kapke za suptilan izgled make-upa za oči dok nosite masku.

Plave oči sjajno izgledaju uz tamno bež, dok smeđim očima odgovaraju prigušeno zelene nijanse. Zelene oči možete naglasiti suptilnom ljubičastom bojom. Nanesite senku preko celog kapka, a zatim nanesite svetliju nijansu senke kako biste istaknuli luk obrva. Obavezno ispunite obrve za definisani izgled make-upa za oči.

Savet stručnjaka: Koristite svetliju, svetlucavu nijansu na sredini kapka kako biste naglasili veličinu očiju.

To što morate da nosite masku ne znači da ne možete uživati u prednostima make-upa. Zapravo, to može biti prilika za eksperimentisanje s potpuno novim izgledom za koji nikada niste mislili da ćete ga isprobati!