Savršeni praznični pokloni za njega

Pri odabiru poklona za muškarce nikad ne možete pogrešiti s mirisom, cool asesoarom ili rutinom nege kože – tako da napokon prestane da koristi vaše kreme za lice. Pogledajte naše predloge poklona za muškarce koji će ga oduševiti!

 

Iznenadite ga s prvim parfemom za muškarce iz Oriflamea: Eclat Style! Sadrži jedan od najprestižnijih sastojaka koji je ikona u svetu mirisa - De Laire akord!

Kome pokloniti?Muškarcu koji voli profinjene stvari

 

Probudite njegov avanturistički duh uz Men’s Collection Dark Wood set. Toaletna voda s notama crnog papra, drva gvajak i plavog duhana savršeno je upotpunjena mirisnim sredstvom za pranje kose i tela ekskluzivno kreiranog za ovaj set. I što je najbolje – dolazi u predivnoj poklon kutiji!

Savršen odabir za… muškarca koji voli provoditi vreme u prirodi

 

Nova godina, nove odluke, zar ne? Ovo je savršen trenutak da isproba našu rutinu nege kože – poklonite mu NovAge Men set i ne brinite – svaki proizvod ima oznaku kojim redosledom se koristi tako da ne mora razmišljati o koracima rutine nege kože!

Najbolji poklon za muškarca koji brine o svom izgledu 

 

Olakšajte mu ovo užurbano, stresno razdoblje s praktičnim setom Wellness paket & NovAge Men gel-losion. Wellness paket za muškarce sadrži praktične vrećice s optimalnom, dnevnom dozom hranjivih supstanci koje će mu pomoći da se suoči sa svim izazovima, a NovAge gel-losion se upija u roku 10 sekundi ili kraće tako da mu ostaje sasvim dovoljno vremena da obavi sve što treba.

Idealno za… muškarca koji je uvek u žurbi

 

Ima li već sve što mu je potrebno? Teško vam je pronaći savršen poklon za njega? Verujte, sigurno neće reći “Ne” jednostavnim, praktičnim asesoarima kao što su Sharing Interchangeable sat za njegaSharing novčanik ili Moment šal za muškarce.

Savršeno za muškarca koji voli klasični stil