Kako uživati u pariskim noćima poput pravih Parižana

Ima nešto tako čarobno u pariskim noćima. Zaslepljujuća energija ispunjava vazduh, dok se uzbudljivo čavrljanje širi iz udobnih bašta pariskih kafea, a žamor ispunjava ulice mnoštvom ljudi koji se druže do kasno noć. Otkrijte naše savete za najbolja mesta koja možete posetiti u Parizu noću – plus naše proizvode koje morate imati da biste se osećali šik, gde god da vas noć odvede…

Doživite Pariz sa visina bazilike Sacré-Coeur
Nema veće čarolije od pogleda na ceo grad sa visine bazilike Sacré-Coeur koja se nalazi na Monmartru. To je savršen pogled na Pariz, kao sa razglednice, koji ćete prepoznati iz filmova, a osećaj dok ste na stepeništu čini da se osećate kao da ste na vrhu sveta! Dok hodate uzbrdo, obavezno se zaustavite i družite se sa lokalnim umetnicima u brojnim, veoma prijatnim, malim barovima pored kojih prolazite usput i koji su Oh, très Parisien! da zaista možete osetiti istoriju u njima.

Vaš partner u lepoti noći:
Pravi parfem zaista može da vas oraspoloži za noćni izlazak, pa izaberite sofisticirani miris koji oličava privlačnost pariskih noći. Ženstveni francuski mirisi uvek imaju beli cvet koji cveta u srcu, dok su mirisi za muškarce kreirani oko kože. Mi volimo Eclat Nuit parfemsku vodu – za nju jer ima primamljivu snagu bogatog bukea jasmina; za njega jer ima nežne tamne nijanse crne kože koje se zadržavaju kroz noć. Oni kao da donose pojačanu senzualnost Pariza noću u bočici!

 

Družite se sa stanovnicima kvart Marais
Za pravi pariski doživljaj, idite u moderan kvart Marais. Prošetajte šarmantnim kaldrmama, pronađite udoban kafić gde možete da sedite u bašti – i budite spremni da posmatrate ljude do kasno u noć. Društveni život je uzbudljiv, pa ćete se lako pridružiti Parižanima koji lebde između kafića dok noć u Parizu preuzima moć.

Vaš partner u lepoti noći:
Ništa više ne poručuje: „Noć u Parizu“od crvenog ruža. Jednostavan, klasični crveni ruž za usne je neizostavna noćna šminka Francuskinja – to je proizvod koji mora biti u torbi svake Parižanke! Izaberite ruž koji je kremast pri nanošenju, ali se suši do mat završnice kako bi izgled bio moderan. Trik je da ga nanesete, a zatim da pritisnete vrhovima prstiju da zamaglite ivice… et voilà! Vi ste praktično Parižanka.

Pogledajte kako je Ajfelov toranj sav osvetljen 

Da li ste znali da 20.000 svetlucavih lampica krasi Ajfelov toranj svake noći? Bez obzira gde vas noć odvede u Parizu, dočekaće vas sjajni prizori na noćnom nebu – ali videti Ajfelov toranj sav osvetljen privlačnim ambijentom zaista je nešto posebno. Nije ni čudo što Pariz nazivaju „Gradom svetlosti“, a tokom noći ima duh kao nijedan drugi.

Vaš partner u lepoti noći:
Blistava koža je na vrhu liste želja mnogih od nas – jedna želja iz snova koju su Parižanke izgleda usavršile. Koja je njihova tajna? Hidratantna krema. Od malih nogu, Parižanke se uče da brinu o svojoj koži - i možete ih videti kako redovno hrle u francuske drogerije kako bi dopunile zalihe svojih voljenih losiona i krema. One vole rutinu bez imalo muke koja je zasnovana na nauci. Dakle, da bi njihova blistava koža uvek bila hidrirana, biraju hidratantnu kremu koja sadrži ZF– i ne zaboravljaju hranljivu kremu za ruke