Kako zablistati kao zvezda, u pet lakih koraka!

Dok listate omiljeni časopis za lepotu ili pregledate Insatgram najverovatnije ćete čitati o blistavosti. Ali koji je ovaj najnoviji trend lepote? Predvođena generacijom Z, blistavost podrazumeva da postanete najbolja verzija sebe, tako da - BLISTAJTE - to je nešto čemu se svi težimo! Dakle, ako želite da zablistate kao zvezda, prihvatite naš sjajni izazov za svoju osnažujuću i blistavu transformaciju.

Neka vaša koža zablista!
Ne može se poreći da je vaša koža jedna od prvih stvari koje ljudi primećuju, pa je zato blistav ten najjači adut za podizanje samopouzdanja. Priprema kože je neophodna ako želite da vaša koža zablista, a dodavanje seruma u rutinu nege kože može biti tajni eliksir koji vam je potreban. Serumi su supersnažne formule koje koži isporučuju koncentrovanu dozu aktivnih sastojaka - a koristi za kožu su višestruke. Da biste zablistali poput zvezde, odaberite serum koji ciljano hidrira za momentalnu blistavost ili onaj koji pospešuje proizvodnju kolagena  kako bi otkrio blistaviju kožu i smanjio bore tokom vremena. Za dodatni sjaj, priuštite sebi brzu masažu lica dok nanosite serum - ne postoji ništa poput masaže lica koja podstiče cirkulaciju krvi i čini vašu kožu blistavijom. I pomaže vam da definišete jagodice, tako da je to pobedničko rešenje!

Nemojte preskočiti H20
Budimo realni. Lepota počinje iznutra - a u stvarnosti vaša koža odražava vaše celokupno zdravlje. Za dugotrajnu zdravu i blistavu kožu, hidratacija je ključna. I kroz negu kože i kroz unos vode. Dakle, da biste zablistali iznutra, uverite se da pijete najmanje 2 litre vode svaki dan.

Savladajte korišćenje hajlajtera kao da pripadate generaciji Z
Za momentalnu blitavost, vreme je da savladate korišćenje hajlajtera kao da pripadate generaciji Z. Kremaste teksture najbolje deluju ako želite da izgleda prirodno-nanesite na najistaknutije tačke jagodica (i svuda gde se odbija svetlost), koristeći toplinu iz vrhova prstiju da biste izjednačili prelaze, za taj osećaj osvetljenosti iznutra. A ako žudite za bisernim jagodicama, ali imate suvu kožu, radije se odlučite za tečni hajlajter.Pomešajte malu količinu sa tečnom podlogom pre nanošenja na hidriranu kožu i budite spremni za zablistate! Ako želite da uživate u glamuru, ne zaboravite da svom telu dodate sjaj luksuznom kremom (i da, i ovde možete umešati nekoliko kapi tečnog hajlajtera, posebno kada nanosite preko ključnih kostiju!).  I obavezno dodajte malo sjaja vašim usnama.

Ostavite nezaboravan utisak mirisom
Svaka zvezda ima svoju tajnu - a zadivljujući parfem može ostaviti nezaboravan utisak mirisom zbog kojeg vaša aura blista! Da biste zračili sjajem pri svakom koraku, izaberite miris koji ima neporeciv kvalitet zvezde. Divine Exclusive parfemska voda  izrađena je od ekskluzivnog akorda sjajne zvezde (svetli cvetovi i drvenasti pačuli) i Long Sillage Performance - performanse mirisa koje ostavljaju nezaboravan mirisni trag dugačak preko pet metara! Ovaj dugotrajni utisak predodređen je da se za vama svi okreću, pa ćete blistati u centru pažnje. Sofisticirani miris ima i najglamurozniji dizajn bočice, ukrašen iskričavim Swarovski® kristalima. Zaista ćete se osećati kao zvezda svaki put kada posegnete za ovom bočicom.

Pozovite svoje prijatelje
Blistavost je zapravo vaše samopouzdanje. A koji je najbolji način da se osećate sjajno nego da se okružite sjajnim prijateljima - prijateljima koji vas podstiču na zdrav način života, podržavaju vas u svakom trenutku i zasmejavaju vas, uvek! Kad se osećate srećno, zaista BLISTATE. Vaša harizmatična energija ne može a da ne zablista. Zato, pozovite prijatelje na čašicu veselog razgovora, vežbajte, jedite i dobro spavajte i nasmejte se široko! Ako to savladate, smatrajte da je vaš sjajni izazov završen.

Tekst: