Kako do savršeno našminkanih usta

Boje su optimističnBoje su optimistične. Vedre su i vesele. Privlače poglede i lakše započinjete razgovore. Ali, ako ste navikli na ruževe u neutralnim tonovima možda će jarke boje na početku biti malo zastrašujuće. Ovog leta se odvažite i hrabro nosite očaravajuće nijanse! Evo kako:


PRE…

...nego što nanesete ruž za usne, potrebno je da uklonite suvu kožu usana i da ih hidrate. Primenite nežan piling četkicom za zube, kružnim pokretima. Nanesite balzam za usne i dozvolite da upije.


UKOLIKO…

…želite da se vaš ruž za usne zaista ističe, na uglove usana nanesite korektor. To će neutralisati njihovu prirodnu boju i dati vam savršenu podlogu za nanošenje boje. 

 


IZABERITE…

…pravi ton vaše kože. Ukoliko imate “hladan” ton kože odlično će vam pristajati ruževi za usne koji imaju plave podtonove. Isprobajte pink nijanse kao što je recimo The One Flamingo Fuchsia. Ukoliko imate topli ton usana, savršeno će pristajati boje korala i narandžasti tonovi, pa isprobajte Orange Pop ili Sunset Red The One ruž za usne.




 
"Ruž u jarkim bojama je najbrži način da budete primećeni i da upotpunite svaki izgled"

 
Jonas Wramell, Oriflame make-up artist 


UVEK…

…nanesite ruž za usne četkicom. Počnite na sredini usana i sledite pad usana prema uglovima. Ispunite usne raskošnim slojem ruža za usne, a višak uklonite papirnom maramicom. 


IZBEGAVAJTE…

…nezgodne mrlje na zubima nakon što ste upravo našminkali usne. 

 

ZAVRŠNI SLOJ...


...puderom. Nanesite tanki sloj na ruž za usne kako biste fiksirali boju. Sada će vaša super jarka nijansa sigurno trajati celu noć.

Tekst: