3 načina da podržite svoje prijatelje sa (socijalne) distance

Reč “udaljenost” je u posljednje vreme promenila svoje značenje: iako smo povezaniji nego ikad pre, ne možemo uvek ostvariti lični kontakt kada to želimo, a znamo da je kvalitetno prijateljstvo neophodno za naše dobro psihofizičko stanje. Evo 3 jednostavna saveta kako možete pomoći svojim prijateljima tokom izazovnih vremena.

Stanovnice Stockholma razumeju vrednost i važnost podržavanja svojih prijatelja (https://uk.oriflame.com/makeup/the-one-lookbook/the-one-supportive-lookbook-2020). One su čvrsto odane jedna drugoj i znaju da njihova snaga leži u međusobnom podržavanju i pomaganju. Ali, iako je u posljednje vreme teško održavati fizičke kontakte, postoje načini na koje možemo očuvati prijateljstvo čvrstim i bez dragocenih zagrljaja. Jednostavne porukice kojima ćete proveriti kako su, kreiranje budućih planova ili međusobno ohrabrivanje da isprobate nove stvari u životu, samo su neki od naših saveta. 

1. Proverite kako su
Susret licem u lice ili zagrljaj možda trenutno nisu mogućiali porukapoziv ili čak rukom pisana poruka su svakako dobro došliPodelite uspomenezatražite njihovo mišljenje o vašem novom make-up izgledu ili jednostavno pitajte kako su. Male stvari su važne kad je prijateljstvo u pitanju, a teme ćete uvek lako pronaći. 

2. Planirajte budućnost
Zajednički planovi kojima se možete unapred veseliti osnažiće vašu povezanost. Možda nećete odmah moći da organizujete velika druženja ili da otputujete negde daleko, ali uvek možete sanjati o tome. Koje egzotične destinacije ste oduvek htele da posetite zajedno? Zašto joj ne pošaljete neke fotografije ili recepte povezane s tom destinacijom kako biste mogle započeti s planiranjem putovanja puno pre nego se ukrcate na avion.

3. Zajedno isprobajte novi make-up
Ako ste već umorne od ovakvog načina životazašto ne biste isprobale nešto novo zajednoMožda vam je pre baš ona pomagala da pronađete najbolju maskaru pa je upitajte za savet o novoj senci  za oči ilijoš boljeisprobajte celi look zajednoNaš vodič s uputstvima do make-up izgleda s Wonder Lash maskarom može biti odličan početak.

Ne dozvolite da se udaljenost ispreči između vas i vaših prijatelja. Isprobajte bilo koji od ovih predloga kako biste se međusobno podržale i bile tu jedne za druge u teškim trenucima.