Jednostavna rutina nege kože koja vam treba za kožu sklonu mrljama

Dani rutine nege kože u 10 koraka su prošlost. Sada se bavimo jednostavnijim rutinama, a ova rutina za negu kože sklone nesavršenostima pomoći će da vaša koža izgleda sjajno bez puno ulaganja. Zaustavite nastajanje nesavršenosti i mitesera ovom jednostavnom rutinom!

Započnite svakodnevnu rutinu nege kože na koži sklonoj nesavršenostima 
 Ukoliko imate kožu sklonu nesavršenostima i mrljama, najbolji način da ih otklonite je da budete uporni pri svakodnevnoj rutini nege kože koja kontroliše sebum i koja je dizajnirana za ciljano delovanje i sprečavanje nastajanja nesavršenosti. Prevencija je uvek bolja od lečenja! Zaustavljanje nesavršenosti započinje kontrolom sebuma, jer je masnoća prvi korak u razvoju nesavršenosti.

Briga o koži je briga za sebe!
Svakodnevna rutina nege kože ne bi trebalo da ima za cilj samo otklanjanje nesavršenosti, iako je to krajnji cilj. To je trenutak tokom dana koji imate samo za sebe, pa pretvorite ga u pravi trenutak brige o sebi. Prilikom nege kože trebalo bi da se osećate dobro! Osobe koje imaju nesavršenosti mogu imati i nedostatak samopouzdanja. Želimo jutarnju rutinu pretvoriti u trenutak za sebe u kojem duboko dišemo i govorimo sebi nekoliko pozitivnih potvrda. Ako vas zanima, isprobajte traku za kosu s pozitivnom porukom - za malo podizanja samopouzdanja!!

• 1. korak: Čišćenje

  Započnite čišćenjem kože sredstvom za čišćenje za masnu kožu i nesavršenosti. Predlažemo Pure Skin Deep Cleanse gel za umivanje lica. Kao što je ranije spomenuto, kontrola sebuma je ključna za sprečavanje i borbu protiv nesavršenosti. Ovo sredstvo za čišćenje trenutno smanjuje neželjeni sjaj i dubinski čisti kožu salicilnom kiselinom u borbi protiv sebuma, nečistoća i odumrlih ćelija kože koje mogu začepiti pore i prouzrokovati nastajanje nesavršenosti.

• 2. korak:Toniranje
Toniranje je moj omiljeni korak rutine nege kože! Volim da vidim ostatke nečistoća na tuferu,jer to znači da sam se upravo rešila još više nečistoća. Nanesite Tonirajući rastvor na tufer, a zatim pređite preko lica fokusirajući se na T-zonu. Ovo je pravi dragulj jer ne otapa samo nečistoće u vašim porama, već i  umanjuje crvenilo nesavršenosti i vaše pore izgledaju manje. Sadrži i salicilnu kiselinu, i umirujući kompleks bosiljka, zelenog čaja i pantenola koji pomaže u regenerciji i umirivanju kože.

• 3 korak: Hidratacija 

Kada pomislimo na hidratantnu kremu za masnu kožu, želimo laganu hidratantnu kremu bez ulja koja vašu kožu čini svežom i hidriranom kao nakon dana provedenog u spa. Previše bogata hidratantna krema za vaš tip kože može začepiti pore i dovesti do nastajanja nesavršenosti i mrlja. Dakle, nakon toniranja nanesite Pure Skin Mattifying & Cooling losion za lice i umasirajte ga u kožu (imajte na umu - to je briga o sebi!).

Ono što volimo kod ovog losiona je osećaj hlađenja! Znate kako možete da na koži imate osećaj nelagode kada imate nesavršenosti? Ovaj losion koži pruža preko potreban osećaj hlađenja. Ali ne brinite, odlično deluje ako i nemate nesavršenosti, jer takođe sprečava nesavršenosti, umanjuje sjaj i održava vašu kožu glatkom.

Proizvodi koji se pažljivo bore protiv nesavršenosti 
Naši Pure Skin proizvodi osmišljeni su kako bi efikasno sprečili nastajanje nesavršenosti, pročistili kožu i izgledeli mrlje, a istovremeno su nežni prema koži. Budući da je briga o koži briga o sebi, trebalo bi da bude ugodna i da učinivašu kožu boljom. Jednostavno, zar ne!


Ukoliko želite više od tri koraka ili vam samo treba kontrola nad oštećenjima, ažurirani asortiman Pure Skin takođe sadrži fantastične maske, piling i gel protiv nesavršenosti koji dopunjuju vašu dnevnu rutinu.