Ugodite sebi na luksuzan način

Luksuz više ne definišu samo visoka cena i ekskluzivnost. Sada briga o sebi na kvalitetan način mnogo pomaže u postizanju dobrog osećaja. Jednostavni koraci kojima brinemo o sebi mnogo nam znače. Više nego ikada ranije.

Zašto da sami ne preuzmete brigu o sebi? 
Kada se osećate lepo, izgledate lepo i spolja, zar ne? Ko nije primetio sjaj kože nakon dobrog sna ili okrepljujuće joge? Ili čak samo nalet nadahnuća i energije nakon deset dubokih udisaja. Znamo da samopomoć deluje. Šta ako to radimo sve vreme? Šta ako bismo svaki dan, bilo da radimo kod kuće ili šetamo šumom, radili sve svrsishodno i usredsređeno i smireno? Dozvoljavate li sebi da uživate u detaljima svakog dana? Sad kad smo češće kod kuće, počeli smo da primećujemo da razlika između rituala i rutine nije ništa više od namere. A briga o sebi i blagodati koje nam pruža mogu se utkati u gotovo svaki trenutak. 

Biserna lepota svakog dana
Trenutno mi je najdraži način da ugodim sebi šminkom. Šminka zbog koje izgledam neverovatno, čini da se osećam dobro i pruža mi nešto mnogo više od same lepote. Trenutak za uživanje. Prijatno iskustvo. Budući da se ovih dana ne sređujem često, osećaj da sam dobro i da izgledam lepo svaki dan je moj način da svom životu dodam luksuz. Upravo sam otkrila novu toniranu hidratantnu Giordani Gold hibridnu podlogu za lice ispunjenu sitnim ružičastim zrncima. I to ne bilo kakvim zrncima. Kada nanesete gel na kožu, zrnca se otvore, a boja unutar njih transformiše nijansu i ton vaše kože, dajući joj zdrav, ujednačen, hidratantni biserni sjaj koji čini da izgledate kao da ste se upravo probudili iz dobrog sna. Još bolje, delikatni akva-gel ubrizgan je u hijaluronsku kiselinu koja omekšava i zgušnjava, stvara glatku podlogu, tako da vaša podloga ili šminka izgledaju ujednačenije. Potrebno je samo nekoliko minuta, a ja uživam u svakom. Meko mirisna gel-podloga, nežno raspršuje zrnca pod vrhovima prstiju, stvarajući nežni i finiš i pre nego što sam uopšte počela da se šminkam. Ovo lep način da započnete dan.