Vaš letnji make-up izgled otporan na znoj

Vrući letni dani su pred nama, a dok uživate u dugim toplim večerima, možete izbeći trenutke u kojima je make-up je na udaru. Imamo razne proizvode dizajnirane posebno za otpornost na znojenje.

Ne zaboravite, kao podlogu, uvek nanesit3 dnevnu kremu s visokim ZF – što je najvažnije za letnju make-up rutinu.

Oči – Zaštitite make-up od znoja uz ove posebno dizajnirane proizvode

THE ONE In Action maskara je dizajnirana da održi vaše trepavice bujnim tokom vežbanja, pa je prilično sigurno da će odoleti i letnjoj vrućini. Otporna na znoj, vodu i razmazivanje, ova maskara će zadržati svoj intenzitet boje, čak i nakon izlaganja vodi. Letnji make-up za oči, tu je!

THE ONE High Impact olovka za kapke dolazi u 8 uzbudljivih nijansi, vodootporna je i otporna je na razmazivanje, tako da možete eksperimentisati znajući da će proizvod ostati na svom mestu. Pokušajte da kombinujete nekoliko novih nijansi za svež letnji izgled.

Usne: Suptilne ili odvažne, pronađite ruž za usne otporan na znoj koji ostaje na mestu

Ako preferirate suptilan letnji make-up, učinite to jednostavnim toniranje usana THE ONE IN ACTION bojom za usne i obraze. Boja se može koristiti i na usnama i na obrazima i pruža prekrasan osećaj hlađenja prilikom nanošenja.

Ako želite intenzivniju boju usana, THE ONE Color Unlimited Ultra Fix ruž za usne pruža najbolju postojanost za vruće letnje dane. S revolucionarnom tehnologijom Ultra Fix, klinički dokazanom za fiksiranje boje 99% na usnama, daje sočne i ultra pigmentovane odvažne mat usne. Ovaj ruž je takođe vodootporan, pa će ostati na mestu čak i dok pijete hladno, osvežavajuće piće.

Otkrijte puder dizajniran da odoli znoju, toploti i vlazi

THE ONE Everlasting Sync tečni puder ne samo da dokazano traje do 30 sati (da, dobro ste pročitali!), već je i otporan na znoj i vlagu. Savršen je za vruće dane jer prilagođava vašu kožu nivou vlage u vazduhu oko vas, zadržava vlagu u suvim okruženjima i upija vlagu u vlažnom okruženju.

Ako želite prozračan završni izgled koji i dalje održava vašu kožu hidriranom, THE ONE A-Z krema sadrži neverovatnih 10 prednosti.

Sačuvajte svoje rumenilo u prahu za jesenje dane i umesto toga odlučite se za kremasti stik za naglašavanje kontura lica. Birajte između highlightera ili nijansi rumenila kako biste upotpunili svoj izgled s ovom bojom koja se lako meša, a koja se može nanositi u pokretu, i na oči i na usne.

Zato, uživajte u toplijim danima i noćima, znajući da imate pravi make-up za bilo koji izgled koji odaberete.