Vreme da zasijate: Evo kako da unesete više sjaja u svoju rutinu

Postoji li bolji kompliment koji možete primiti od „ti sijaš!“? Iako je tačno da mnogi trendovi za negu kože mogu doći i proći, onaj koja je uvek bio u stilu je boja sa zdravim sjajem. Ali šta tačno podrazumeva trend sjaja i kako to možete postići?

Pre svega, šta je “sjaj”? 
Uz toliko izraza koji se odnose na „sjaj“, može biti zbunjujuće šta ta reč zaista podrazumeva. Bez obzira da li ste čuli izraze „koža kao staklo“, „koža bez oblaka“, „joga koža“ ili „koža knedla“ (mnoge od njih su postale popularne K-Beauty rutinom), lako se možete opustiti znajući da je cilj u suštini isto: postizanje čiste, mladalačke kože, ružičastih obraza, pune i hidrirane kože - one koja govori da ste bili na ultra opuštajućem tropskom odmoru ili da ste započeli svoje jutro pozdravom Suncu u studiju joge. Sve u svemu, prirodan, blistav ten to je krajnja slika zdravlja.

Kako možete postići “sjaj”? 
Iako se može činiti neostvarivim zadatak da postignete prozračan ten bez pora, postoji iznenađujući broj načina na koje možete dodati više „sjaja“ svom tenu - i na kratke i na duge staze, prirodno ili uz pomoć četkice za šminkanje:

 

Održavajte zdrav način života: Ovo možda nije najuzbudljivije, ali sigurno da je važno kada je u pitanju izgled i dobar osećaj. Obezbedite dovoljno sna, jedite zdravu hranu bogatu hranljivim sastojcima i dodajte nedeljnu kombinaciju umerenih do jakih vežbi koje ubrzavaju rad srca i garantuju trenutni sjaj i na dobrom ste putu da postignete blistavi sjaj koji dolazi iznutra. 

ojačajte rutinu nege kože: Vaša koža koristi ne samo ono što unosite u telo, već i ono što na nju nanosite. Jednostavna pretraga interneta daće vam mnoštvo predloga kako da postignete „chok chok“ (korejsku tehniku za meku, vlažnu i blistavu kožu), od kojih mnogi predlažu komplikovane, dugotrajne rutine sa više od 10 koraka. Ali stres nije potreban - rutina koja dovodi do sjaja ne mora biti previše komplikovana. Naša kolekcija Love Nature Energy & Radiance   je veoma mirisna i sočna (zahvaljujući ekstraktu organske kajsije i narandže) i pomoći će vašoj koži da izgleda i postane puna energije i blistava. U asortimanu se nalazi lagana jutarnja rutina koja se sastoji od sredstva za čišćenje, tonika i hidratantnog gela za lice - tako da svoj sjaj možete da istaknete odmah!

Oslonite se na transformaciju koju vam daje moć šminkanja: Za razliku od mat, osunčanog ili veoma preplanulog izgleda gde nije potreban nikakav dodatni sjaj, idealna sjajna, mladalačka koža odnosi se na ten koji izgleda sveže i prirodno - čak i ako ste imali pomoć šminke. Započnite uobičajenom rutinom nege kože (ili isprobajte gore pomenutu). Nakon hidratacije nanesite  podlogu za šminku , a zatim lagani tečni puder   i korektor na problematična mesta, koristeći malu količinu, tako da prirodna lepota vaše kože blista. Nakon toga, možete da nastavite sa tečnim hajlajterom   tik iznad jagodične kosti, za postizanje vrhunskog blistavog izgleda. Profesionalni savet: Ovaj izgled najbolji je sa kremastim hidratantnim proizvodima tako da vam kompaktni puder neće trebati!

Uz ove korisne savete, za tren oka ćete zablistati u punom sjaju!

Tekst: