Počastite se luksuznim tretmanom! Vrhunska rutina nege kože koja sadrži vaš omiljeni pribor

Nakon dugog dana napokon imate veče u potpunosti za sebe. Ima li boljeg načina da ga provedete od seanse ugađanja sebi u udobnosti sopstvenog doma? A pravim priborom za negu kože možete priuštite sebi novu rutinu za tretman poput profesionalaca.

Korak 1: Napravite atmosferu
Prvi i verovatno najvažniji korak uključuje stvaranje iste umirujuće atmosfere kao u luksuznim spa centrima. Počnite tako što ćete napraviti svoju omiljenu listu muzike za opuštanje (treba vam inspiracija? Razmislite o ambijentalnoj muzici), upalite nekoliko mirisnih sveća, naseckajte malo voća i skliznite u svoj najmekši, najfiniji ogrtač. Voilà! 

Korak 2: Pripremite kožu
Jedan od najvažnijih koraka u bilo kojoj rutini nege kože je, nažalost, onaj na kome mnogi štede vreme - čišćenje! Da biste koži pružili dubinsko čišćenje, isprobajte metodu dvostrukog čišćenja, počevši od negujućeg ulja za čišćenje a zatim i sredstvom za čišćenje na bazi vode. Završite osvežavajućim tonikom i spremni ste da uronite u veče odmora i opuštanja! 

Korak 3: Nanesite masku…
Sada kada je vaša koža dovoljno očišćena, vreme je da se počastite luksuznom hidratantnom maskom za lice. Bez obzira na vašu omiljenu masku, možete biti sigurni da postoji pribor za negu kože koji će vam pomoći u profesionalnom tretmanu. Špatula za nanošenje maske omogućava ravnomerno nanošenje maske na lice, dok je silikonska zaštitna maska za serum i maska za višekratnu upotrebu idealan način da se prepustite svom rutualu - samo nanesite svoj omiljeni hidratantni serum ili masku, stavite zaštitnu masku i opustite se dok grickate voće! 

Korak 4: Uklonite masku!
Isprali ste masku ili uklonili višak seruma, osećate se pročišćeno i osveženo. Sada je vreme da održite taj osećaj do kraja noći i omogućite potpuno upijanje hidratantnih sastojaka u kožu! Krenimo - SkinPro aplikator za nežnu masažu područja oko očiju je sjajan način nanošenja proizvoda na osetljivo područje oko očiju. Nanesite malu količinu kreme za područje oko očiju ispod svakog oka i osetite kako metalni aplikator momentalno hladi i stimuliše cirkulaciju ovog područja. Korišćenjem SkinPro špatule za kremu nanesite nekoliko svojih omiljenih hidratantnih krema i nanesite ih na nadlanicu. Vreme je za SkinPro četku za hidrataciju! Ova četkica s mekim uglom savršena je za nanošenje hidratantne kreme, jer obezbeđuje ravnomerno nanošenje za savršeno hidriranu kožu. 

Korak 5: Uživajte!
Vaša blistava, hidrirana koža, to je to. Sada je preostalo samo da nastavite da uživate u večeri odmora i opuštanja - zaslužili ste!

Tekst: