Pogodna šminka za Zoom sastanke

Život se u poslednje vreme jako promenio, sa provođenjem mnogo vremena na online mreži. I rutina nanošenja šminke se promenila iz toga da svetu pokažete svoj novi izgled, do toga da se više prepustite proizvodima i rešavanju izazova jednodnevnih online sastanaka. To je još uvek izvrsna prilika da odvojite malo vremena samo za sebe.

Fokusirajte se na područje za nanošenje šminke koje vam se najviše sviđa, ako je to tečni puder, onda potrošite svoje vreme na to, ako su obrve vaša velika ljubav, bavite se obrvama. Svi mi imamo svoju posebnu stvar, zato krenite s njom i pobrinite se da svoj trud uložite na pravi način. 

img1.jpg

Pojačajte osnovu 
Za online sastanak ne trebate imati kompletan make-up, ali sjajno je ujednačiti ton na licu i istaknuti neka područja rumenilom. Započnite s laganom podlogom (Giordani Gold Divine Touch Cushion tečni puder savršen je za malo ranojutarnjeg luksuza). Prekrijte nedostatke po potrebi (upotrebite Giordani Gold Master Creation korektor) i pomešajte. Završite zamahom Giordani Giold pudera u kamenu kako biste se suprotstavili zastrašujućem sjaju ekrana.

Rumenilo je spasitelj u sivim tonovima online ekrana za sastanke. Više boje oživljava i daje vam zdrav sjaj koji će se primetiti u video pozivima. Isprobajte Giordani Gold kuglice za nijansiranje u vašoj omiljenoj nijansi i nanesite velikom, mekanom četkom poput Giordani Gold Kabuki četke, za dodatni luksuz.


Pro savet:
Ohrabrite se. Naglasite jagodice za više sjaja. 

img2.jpg

Jednostavne oči i obrve
Neka bude jednostavno. Mali naglasak boje na gornjoj liniji trepavica. Odaberite svoju nijansu iz THE ONE Make-up Pro Wet & Dry senke (ako se osećate hrabro, koristite svetliju nijansu). 

Pro savet:
Ako se osećate umorno, dodajte svetliju nijansu senke na sredinu oka. 
Ispunite svoje obrve THE ONE maskarom za obrve. Završite fantastičnom maskarom za trepavice poput THE ONE Wonder Lash. 

Ruž za usne uz vaše raspoloženje
Neutralne nijanse su savršene kada je u pitanju nijansa ruža za Zoom pozive. Predlažemo Giordani Gold Iconic ruž za usne, a vi znate koja vam nijansa odgovara. Ili ako je vreme za Zoom plesnu zabavu s prijateljicama, zašto ne biste naneli jarke nijanse, olovku za usne i sve ostalo. 

Pro savet: Prvo koristite piling za usne kako biste ih osvežili.

img3.jpg

Pokažite svoje nokte
Vaše ruke će se videti na ekranu, a mi imamo jedan savet: neka nokti budu u jarkim bojama! Niko neće videti vašu savršen francuski manikir, zato odaberite svoju najsmjeliju nijansu laka za nokte (ili još bolje, odaberite onu koju nikada pre niste probali). Ni ovde ne treba da brinete o savršenstvu, male greške neće biti vidljive na kameri.

Ovo je nekoliko koraka kako biste ljubitelja šminke u sebi razveselili u jednom danu razgovora s ekranom računara.