3 BRZA STILA ŠMINKANJA

U letnjem periodu većinu vremena provodimo na otvorenom i neretko je potrebno da se brzo pripremimo za izlazak. Evo 3 stila koji su omiljeni tokom leta.

Naglasak je svakako na očima  – boje bi trebalo da budu intenzivne jer je letni period savršen za šminku koja intenzivno naglašava oči. Vaša koža je verojatno osunčana i vrlo lako možete u samo nekoliko poteza naglasiti konture svog lica i očiju i upututi se u letni izlazak. Evo naša 3 omiljena trenda kad je večernja šminka u pitanju.

 1 DRAMATIČNO PLAVE OČI
Leti, kad imate lepo osunčan ten slobodno možete naneti intenzivnije nijanse poput svetlo plave i tirkizne, kao i purpurne boje na usne. Ovoj šminki će jako dobro stajati i dašak raskošne sedefaste boje. Gel kremaste teksture Giordani Gold kremastih senki za oči daju neverovatan intenzitet boje.  

 

2 OČI U NIJANSI NEŽNO PLAVE

Zlatna i plava boja su idealne u kombinaciji. Ako smatrate da su plave nijanse “previše” za vas, pokušajte da nanesete samo plavu senku, pa ćete imati samo dašak plave boje na očima. To je diskretnija šminka koji naglašava boju plavih i zelenih očiju, a smeđim daje toplu nijansu lešnika.

A za usne nešto potpuno drugačije…

 

3 USNE U BOJI JAGODE

Za punije i senzualnije usne nanesite svoju omiljenu nijansu ruža, a zatim dodajte malo sjaja za usne na sredinu usana. Boje jagode naglasiće vaše usne, a savršeno pristaju uz oči našminkane u plavim i tirkiznim tonovima.

Tekst: Fotografije: Getty Images