Vaš vodič za pronalaženje idealne maskare za vaše trepavice

U obliku peščanog sata, zakrivljene i konusnog oblika – uvek ste se pitali koje su razlike između četkica maskare? Hajde da saznamo! Evo kompletnog vodiča za pronalaženje najbolje maskare za vaše trepavice.

Četkica maskare konsunog oblika
Trepavice na unutrašnjim i spoljašnjim uglovima oka mogu biti teško dostupne, ali ne i sa četkicom maskare u obliku konusa! Ovaj oblik ravnomerno pokriva svaku trepavicu i obezbeđuje dužinu i volumen. Ova četkica je odličan izbor za sve vrste trepavica bilo da su duge ili kratke, retke ili guste.

Isprobajte: Giordani Gold Angel Caress Lengthening maskaru

Debela, jako velika četkica maskare
Želite zapaženi volumen i debljinu trepavica? Izaberite maskaru sa velikom četkicom sa gusto zbijenim čekinjama. Ona će obilno zahvatiti formulu maskare i pružiti vam izgled krupnih očiju. Ako imate uvijene i guste trepavice, izbor maskare ovog oblika je savršen za vas.

Isprobajte: The One Tremendous maskaru

 

Dugačka, tanka četkica maskare
Imate uvijene, kratke ili tanke trepavice? Onda je tanka četkica savršeni izbor za vas! Pokriće vaše trepavice od korena do vrhova, čineći da izgledaju duže, razdvojene i bolje definisane.

Isprobajte: The One Hypnotic Depth Triple Black maskaru 

Četkica maskare u obliku peščanog sata
Zakrivljena četkica maskare u obliku peščanog sata je dizajnirana da prati oblik vašeg oka i ravnomerno raspoređuje formulu na svaku trepavicu. Četkica će povećati volumen i dužinu, dajući vam prelep izgled širom otvorenih očiju. Ako imate retke trepavice, ovaj oblik bi trebalo da bude na vrhu vaše liste za kupovinu.

Isprobajte: The One Tremendous Fierce maskaru 

 

Zakrivljena četkica maskare
Sanjate o uvijenim trepavicama? Zakrivljena četkica će vam pomoći da to dostignete. Dizajn će omogućiti podizanje iz korena i povući trepavice nagore, stvarajući uvijenost koju ste oduvek želeli.

Isprobajte: The One In Action vodootoprnu maskaru 

Maskara sa savitljivom drškom
Uživajte u izgledu veštačkih trepavica pomoću maskare sa savitljivom drškom. Ovaj dizajn će olakšati da dospete do svake trepavice za snažan efekat, momentalni volumen i postojano uvijanje. Imaćete potpunu kontrolu nad nanošenjem i nećete morati dvaput da premazujete iste trepavice.

Isprobajte: The One False Lashes 360° maskara sa savitljivom drškom 

Maskara sa četkicom u obliku češlja
Ako imate kratke, retke trepavice, zašto ne biste isprobali četkicu maskare u obliku češlja. Obložiće svaku trepavicu i držati ih maksimalno više razmaknutim, pazeći da se ne slepe. Rezultat će biti prelepe trepavice prirodnog izgleda.

Isprobajte: The One 5-in-1 Wonder Lash Ultra Black  maskaru