Kako postići željeni izgled: 5 koraka do ljubičastog savršenstva

Izgled koji se temelji na ljubičastoj boji profinjen je i zabavan. Takođe je pogodan i za dnevni i večernji izgled te je prilagodljiv za blago naglašeni make-up. Isprobajte ga i vi uz naš detaljni vodič po koracima.

img-1.gif

Korak 1


Jeste li spremni za fantastični ljubičasti izgled? Najpre pomoću olovke za kapke povucite liniju koja sledi gornju liniju trepavica. Mi koristimo OnColour DVOSTRUKU OLOVKU ZA KAPKE u nijansi Purple & Lilac – ljubičasta strana najbolje odgovara ovom izgledu jer želimo postići intenzitet. Svakako povucite crtu malo izvan spoljašnjeg ugla oka i napravite “krilce” - ne mora biti posebno oštro!

Korak 2
Zatim uzmite OnColour ALL EYES PALETU SENIKE ZA KAPKE I OBRVE i nanesite ružičastu senku po celom kapku. Nanesite malo iznad pregiba, ali ne sasvim do obrva. Sedeća nijansa iz palete koju ćemo naneti je bela i to kao highlighter odmah ispod obrva. Dobro stopite sa ružičastom nijansom koristeći vrh kista da biste dobili glatke prelaze između nijansi. Možete to uraditi vrhom prstiju ili još bolje čistim KISTOM ZA MEŠANJE NIJANSI dok ne nestanu oštri prelazi i nijanse se međusobno stope.

img-2.gif

Korak 3
Sada uzmite ljubičastu senku i pažljivo je nanesite na liniju donjih trepavica vrhom spužvice da biste postigli potpuni ljubičasti učinak. Profesionalni savet koji ovde možemo primeniti je istaknuti unutrašnji ugao sa malo senke bele boje jer to zaista osvetljava celo oko! 

img-3.jpg

Korak 4
Vreme je za izgled koji će otvoriti oči! Upotrebite OnColour BIG LASH MASKARU crne boje da biste podigli gornje i donje trepavice. Ova maskara povećava volumen i primetićet veliku razliku koliko celi izgled postaje intenzivan. 

img-4.png

Korak 5
Za kraj imamo nešto što će zaista podići vaše lice. OnColour KREMASTI RUŽ ZA USNE u boji vina (nijansa: Wine Burgundy) daje usnama raskošnu i duboku nijansu koja odlično pristaje sa svežim i laganim make-upom očiju. Zaista ljubičasto savršenstvo!

 

 

Sviđa li vam se vaš make-up izgled očiju? Označite nas na društvenim mrežama koristeći #getOnColour da bismo videli vaš najbolji ljubičasti izgled!