Slavljenje ženstvenosti

Bezbroj je načina za izražavanje ženstvenosti, sa sve više i više ideja kako moderna žena treba izgledati, oblačiti se i ponašati se. Ali, ono što je najvažnije od svega ponekad se zaboravlja - sa samopouzdanjem izražavati ženstvenost na svoj način. Način kojim ostajete verni sebi.

Trenutno je na svetu samo 8 žena sa titulom prestižnog kreatora mirisa, a Oriflame je pozvao ne jednu, već dve da  osmisle Infinita miris. Émilie Coppermann i Aliénor Massenet, obe dolaze iz Francuske i obe su u naš projekat 'Šta znači biti moderna žena' unele svoja jedinstvena iskustva i poglede. Zajedno su kreirale snažnu i zavodljivu interpretaciju ženstvenosti temeljenu na dragocenom i najženstvenijem sastojku kojeg poznaju - španskom jasminu iz Grassea.

Émilie i Aliénor kreirale su miris Infinita oko cveta španskog jasmina da bi stvorile modernu interpretaciju klasične ženstvenosti. Cvetni-voćno-drvenasti miris s blistavim i začinsko-citrusnim gornjim notama ružičastog bibera, mandarine i kumkvata koje se pretapaju u snažne i izuzetno ženstvene note španskog jasmina u srcu. Smiruje se primamljivim notama ambera, drveta kašmira i vanile stvarajući veličanstvenu osnovu mirisa.

Suština ženstvenosti može biti neprocenjivi poklon za Dan žena ili Majčin dan. Infinita parfemska voda, ne samo da je predivan i kvalitetan miris, nego je više od toga - podsetnik svim ženama širom sveta da prigrle i osećaju se ponosnim na svoju istinsku ženstvenost. Budite ponosni na svoju ženstvenost – zauvek!