Kako ponovo iskoristiti pakovanja proizvoda

Saznajte kako pomoću nekoliko kreativnih trikova možete ponovo iskoristiti pakovanje vaših omiljenih beauty proizvoda i tako smanjiti količnu otpada.

Ne možemo pobeći od činjenice da živimo u svetu u kojem je potrošnja postala problem. Ali, svet se budi! Dizajneri pažljivo promišljaju kreiranje proizvoda s ambalažom koja se može ponovo iskoristiti u praktične svrhe.

Zato, ako razmišljate slično kao mi i sakupljate prazne bočice i posudice, pronađite inspiraciju u ovom tekstu i naučite kako možete ponovo iskoristiti praznu ambalažu i smanjiti količinu otpada u isto vreme.

 

Poslednje kapi vašeg Signature parfema nisu razlog da se oprostite sa svojim omiljenim mirisom. Uz pažljivo osmišljeno pakovanje s odvojivim okvirom za fotografije, vaša zajednička priča se nastavlja. Jednostavno odvojite drveni okvir od bočice, ubacite vašu omiljenu fotografiju i ulepšajte svoj dom.

Savet!

Uz nekoliko Signature parfema sakupićete i više okvira za fotografije. Zašto ih ne biste zaliepili zajedno i iskoristili kao veliki okvir koji možete postaviti na zid? Kombinujte fotografije u horizontalnom i vertikalnom položaju kako biste kreirali cool polaroid stil s mnoštvom nezaboravnih uspomena.

 

Jasno nam je – nemoguće je baciti tako predivno pakovanje kao što su bočice  .SE parfemskih voda. Podarite im novi život i preuredite ih u male staklene vaze za cveće. Razvedriće prostoriju u koju ih postavite, a sa .SE bočicama je to zaista jednostavno učiniti – pažljivo su osmišljene i kreirane tako da možete lako ukloniti pumpicu i staviti cveće!

Savet!

Sačuvajte ukrasne čepove bočica – savršeni su za korišćenje kao teg za papire na stolu ili ih pretvorite u ručke za fioke vašeg ormara.

 

Podignite ruku ako i vi stalno tražite gumice za kosu i ukosnice po stanu! Razumemo vas. Pretvorite ovu besmislenu potragu u nešto kreativno i promenite namenu poklopaca krema za tijelo u mala spremišta. Dovoljno su veliki da u njih stavite omiljene dodatke za kosu, a možete iskoristiti i više poklopaca i razvrstati dodatke po bojama. Uredno posloženi ormarići u kupatilu, dodaci za kosu uvek pri ruci i smanjivanje otpada – ovo je pobednička situacija kako god pogledate.

Savet!
Nakon što potrošite svu kremu za telo, potpopite posudicu i poklopac u toplu vodu s dodatkom sredstva za pranje posuđa i uklonite nalepnicu. Ako se nalepnica tvrdoglavo ne bude skidala, uklonite je vatom natopljenom sredstvom za uklanjanje laka za nokte.

Tekst: