Lip Sensation izazov blogera!

Šest blogera sa različitih strana sveta probalo je The ONE Lip Sensation mat tečni ruž za usne – Pročitajte o tajnama njihovog stila i savetima kako ih nositi!

MEKSIKO
Alexandra Ivanisevic, MexAlex:
Nosi: Toffee Cream

 “Nemam pune usne tako da je ruž sa mat efektom prava stvar za mene. Ne znam žašto, ali uz mat ruž moje usne deluju punije! Naglasiću usne tako što će šminka biti u prirodnim tonovima a kompletan izgled odisaće jednostavnošću – mat efekat je fantastičan, i zato treba da bude u centru pažnje. Jednostavno je lepo.”

VELIKA BRITANIJA

Natasha Ngan, Girl in the Lens
Nosi: Coral Dream

“Mat šminka uvek deluje luksuzno, a dopušta nošenje u svim prilikama. Ona poseduje onaj neobavezujući, seksi vajb. Ukoliko se odlučim za mat usne, ostatak šminke će biti jednostavan - malo ajlajnera i bronzera biće sasvim dovoljno! Ako uz to vežem kosu pozadi, sva pažnja će biti usmerena na ruž. U dnevnoj varijanti kombinujem mat usne sa jednostavnom belom majicom i “boyfriend” farmericama, što daje jednostavan izgled  sa daškom elegancije – par salonki učiniće ovaj stil kompletnim! Za večernji izlazak volim da se poigram kombinujući nijansu ruža sa haljinom - ima nešto tako uzbudjujuće u koralnim usnama i koralnoj haljini, naročito tokom leta. ‘’ 

 

"Nemojte se bojati ruža. Uz njega bićete fantastične i osećaćete se sjajno!"

RUSIJA
Victoria Moiseeva, Koffka the Cat
Nosi: Boysenberry

"Ova trendi i super-raznovrsna nijansa savršeno se uklapa uz svaki ten  – od veoma svetlog do tamnog! Burgundi boja bogate, penaste teksture sa baršunastom mat završnicom izgleda nestvarno dobro i privlači pažnju, što je i razlog da kreiram izgled nadahnut gotikom. To sam postigla ostavivši oči i obrve što prirodnijim  – tada usne podsećaju na baršunaste latice ruže."

 

REPUBLIKA ČEŠKA
Adela Mazankova, The Aesthet
Nosi: Toffee Cream

“Dopada mi se prirodan izgled šminke i, kao što verovatno možete videti na mojim fotografijama, držim se osnovnih i prirodnih nijansi boje zemlje i kada je garderoba u pitanju. Jednostavno sam zaljubljena u bež nijansu ruža  Lip Sensation Toffee cream, kao i u činjenicu da je mat, jer deluje kao puder – upravo ono što je mojim usnama potrebno. On je svež i lagan i uopšte nije lepljiv, a ipak traje veoma dugo – vrlo brzo je postao deo moje kozmetičke svakodnevice! Mat šminka ide uz sve i u svako doba dana, ali moj prolećni izgled svodi se na: mešavinu bele, sive ili bež, u više slojeva i sa mnoštvom detalja. Trenutno sam zaljubljena u (mikro)trend golih ramena i čvorova – na svemu!”

TUNIS
Fatma Zahi, Street Style Tunisia
Nosi: Coral Dream

“Da krenem od početka: ja sam zavisnik od ruževa. Za mene, ruž je glavni kozmetički proizvod. Kada se šminkam, volim izazove, pa za mene nema ograničenja kada su u pitanju teksture i boje koje nanosim, ali priznaću vam da je mat crveni ruž moja jedina prava ljubav! Nosim ga danju i noću, na poslu ili kada izlazim s prijateljima. Crvene nijanse ne traže previše truda, a doprinose prefinjenom izgledu naglašavajući lepotu.”

PORTUGAL
Sofia Novais de Paula, Diario de Batom
Nosi nijansu: Red Velvet

“Volim da nosim kožu, a ovi mat ruževi odlično idu uz nju. Sviđa mi se sve u vezi njih: kako se lako nanose, kakav osećaj ostavljaju na usnama, boje i nijanse, koliko dugo traju – savršeno idu uz moju ličnost. Pre nanošenja koristim olovku kako bih definisala usne, zatim nanesem Matte Mousse i spojim usne. Ruž nosim svuda sa sobom, a višak boje pre ponovnog nanošenja uklanjam sredstvom za skidnje šminke ili vlažnim maramicama. Ako prvi put probate ovaj način, moj savet vama je: ne plašite se ruža. Ne treba da zazirete od svog fenomenalnog izgleda koji će učiniti da se osećate fantastično!”

 


Tekst: