Bloggerski vodič za sjajne usne!

Postoji razlog zašto blogeri i poznate ličnosti važe za „uticajne osobe“. Ove trendi žene ne samo da imaju odličan stil već vole da ga podele sa drugima. Pitali smo neke od naših omiljenih blogerki da zamene prirodne nijanse visokim sjajem Vinyl gel ruža za usne - evo šta one misle!

Sandra Diaz, Venecuela

Pratite je na: @HablaBelezza ili na Youtube kanalu

Nosi: The ONE Lip Sensation Vinyl Gel Sunset Burst

“Već sam u potpunosti zaljubljena u ovaj novitet! Uvek je dobro imati nešto novo i zato sam i htela da kreiram ovakav odvažan izgled koji će svima privući pažnju. Da li su među sastojcima ovog ruža za usne i “samopouzdanje i samouverenost”? Ja stvarno mislim da je tako: obožavam ga!” 

SANDRIN SAVET!

Moj savet je sledeći: ne koristite nikakve svetlucave ili sjajne proizvode na drugim delovima lica kada nosite Vinyl Gel ruž. Umesto toga, ostatak lica neka je u potpunosti mat. Ali, pre svega, usudite se da budete ono što jeste - svet će vam biti puno veseliji!  

Onyinye Okoye, Nigeria

Pratite je na: @onyinye_okoye

Nosi: The ONE Lip Sensation Vinyl Gel Magnetic Magenta i Grape Splash

“Moj izgled je inspirisan prirodom i jednostavnošću. Nosim Magnetic Magenta nijansu i sviđa mi se čista sjajna završnica koja zaokružuje moj ukupan izgled; boja je intenzivna i odmah mi osveži lice. Takođe, doda malo sjaja mom svakodnevnom izgledu. Moja potraga za savršenim ružem za usne je završena – hvala Oriflame!

ONYINYENI SAVETI!

1. Nikada se ne plašite da isprobate neku novu boju – savršena nijansa vas čeka, žarke boje su u trendu.

2. Nakon što nanesete sjaj za usne, izbegavajte da ga razmazujete spajanjem usana da biste sačuvali intenzivan sjaj.

3. Koristite malo podloge ili korektora u nijansi koja se slaže sa vašom prirodnom bojom usana. Ovo će u jednom potezu izjednačiti usne i stvoriti bazu na kojoj se može lakše nanositi ruž. 

Emilie Johansen, Norveška

Pratite je na: @emiliena i na www.emiliejo.blogg.no

Nosi: The ONE Lip Sensation Vinyl Gel Malibu Blush i Tangerine Tango

"Kada nosim žarke boje ruža za usne, ostatak šminke volim da je prirodan. Ovde sam iskombinovala Vinyl Gel tečni ruž za usne sa maskarom, svetlijom BB kremom i malo bronzera. Da bih upotpunila izgled i učinila ga malo više romantičnim, nosim i krunu od cveća. "

EMILIENIN SAVET!

Nakon što nanesete ruž za usne, blago dodirnite usne vrhovima prstiju – na ovaj način taj poslednji dodir biće prirodniji i svežiji. 

Veronika Nikkoko, Rusia

Pratite je na: @nikkoko8 i na Youtube kanalu

Nosi: The ONE Lip Sensation Vinyl Gel Malibu Blush

“Leti volim žarke boje, pogotovo bogatu rozu nijansu kao što je ova The ONE Vinyl Gel nijansa. Mislim da se savršeno slaže sa svežom kožom i svijetlobronzanom šminkom na očima – što je lako postići koristeći bronzer i rumenilo u kombinaciji. Ova nijansa ruža za usne inspiriše me za odvažniji stajling – zbog toga sam iskombinovala boyfriend jeans sa sunčanim topom boje limuna!”

VERONIKIN SAVET!

Za ovaj izgled nisam htela da koristim ajlajner za oči jer nisam htela da preteram sa šminkom – sve se svodi na naglašavanje usana i stvaranje utiska blistave sveže kože. 

Marketa Venena, Republika Češka

Pratite je na:@marketavenen ili na www.marketavenena.com

Nosi: svih 6 nijansi

“Ako nosite neutralnu šminku na očnim kapcima, možete odabrati bilo koju boju ruža za usne, od svetlo roze do tamnijih, sve će izgledati sjajno! Izbor prave boje je u potpunosti vaš izbor!”

MARKETIN SAVET!

Neka vam make up ostane u prirodnim nijansama – time imate priliku da se poigrate sa različitim nijansama ruža za usne u toku dana. Samo odaberite onaj koji odgovara vašem raspoloženju! 

 
Tekst: