MIRISI ZA ONE ŽELJNE PUTOVANJA: Putovanje u Švedsku bez napuštanja sopstvenog doma

Baš kao što vas slatki miris nekog kolačića može odvesti na nostalgično putovanje na kojem ćete proživljavati uspomene iz detinjstva, uz pomoć parfema možete se otisnuti na senzorno putovanje bez napuštanja svog doma. Iako možda trenutno niste u mogućnosti da putujete do idiličnih jezera, gustih šuma ili peščanih plaža, pobegnite od svakodnevne rutine rada od kuće uz nove .SE mirise uz koje ćete garantovano postati prave putne lutalice.

Uronite u večernja kupanja u maglovitom jezeru obasjanom mesečinom 
Zatvorite oči i poprskajte se vama neočekivanim mirisom divljeg ruzmarina, uz koji ćete odmah osetiti kao da ste uronili u hladnu vodu obasjanu mesečinom. Dok podseća na hladna, magovita jezera i osećaj hladnih kapljica vode na koži, divlji ružmarin je cvetni žbun koji raste u močvarnim područjima Švedske - a samo jedno prskanje vodenastim i mineralnim mirisom stvoriće osećaj kao da ronite u švedskim vodama s prijateljima.

Znate onaj uzbudljivi osećaj koji imate kad uronite u hladnu vodu ili vam vetar divlje mrsi kosu? Ovaj sastojak - otkriven u Stigsbou i ključna nota u parfemskoj vodi .SE Wild Hearts - oslobodiće isti osjećaj novootkrivene slobode.

 

Pešačite kroz šumu i uživajte u toplini plamena vatre 
Pobegnite iz svog gradskog stana uz intenzivni miris užarenog drveta breze, dok vas obavija osećaj kolektivne topline, a srce vam se ispunjava optimizmom i radošću. Breze vas okružuju dok šetate prostranstvima švedske šume - a zbog ove duboko tople, drvene arome sanjaćete da se gubite u šumi i sedite oko plamtećeg žarišta dok pevate švedske narodne pesme.

Pripremite se da osetite kako vas obuzima smirenost, dok se osećate kao jedno s prirodom i svim njenim elementima. Kažu da šumska šetnja može imati lekovit učinak na um, a ovaj ključni sastojak parfemske vode .SE Blazing Warmth - izaziva okrepljujuće iskustvo čim ga prvi put pomirišete..

 

Otkrijte čarobni sat i odaberite prelepo švedsko divlje cveće 
Šveđani s razlogom vole duge, beskrajne letnje dane. Prikladno nazvan čarobni sat osvetljava nebo i vašu dušu, dok se toplina zlatne svetlosti stapa s hladnim, plavim nijansama kako se približava ponoć. Udaljite se da biste i sami iskusili ovu čaroliju u neverovatnom švedskom vrtu u Hammarbyju, blizu Uppsale, uz mirise .SE. Dok berete divlje cveće, očekujte da vas prvo pogodi snažni slatki miris cvetova mirte i pogodi pravo u vaše srce, dok sveža eksplozija citrusnog cveća vratića ispuni pozitivnošću.

Da li ste spremni na mirisno putovanje Švedskom? Isprobajte .SE parfemske vode i bićete odmah transportovani u švedsku prirodu koja vas ostavlja bez daha.