Dozvolite da vas upoznamo... sa porodicom NovAge Proceuticals!

Vrlo često se pojavi proizvod koji potpuno menja igru nege kože. U ovom slučaju to je čitava paleta - NovAge Proceuticals. Ova uzbudljiva linija proizvoda dizajnirana je da pruži moćna, ciljana rešenja koja pomažu u rešavanju određenih izazova kože, tako da možete postići svoj idealni ten. Pročitajte kako biste saznali više o NovAge Proceuticals paleti i saznali koji tretmani su pravi za vas!

 Upoznajte porodicu NovAge Proceuticals!
Svaki proizvod ove palete posebno je kreiran sa moćnim aktivnim sastojcima kako bi vam pomogao da tretirate širok spektar različitih izazova kože. Najbolji deo? Svi su dizajnirani da se neprimetno uklapaju u vašu redovnu dnevnu rutinu NovAge, bilo privremeno kao intenzivan tretman ili tokom dužeg vremenskog perioda. Zanima vas koje rešenje najbolje deluje na vaše potrebe? Znači je vreme za susret sa ekipom!

Rastvor sa 10% vitamina C

Izazovi: 
Hiperpigmentacija, tamne fleke i druge promene boje kože.

Rešenje: 
Intenzivni tretman koji sadrži 10% čistog i moćnog vitamina C, sveže pomešan u umirujućem rastvoru seruma. Vitamin C je poznat po svojoj sposobnosti da ujednači i osvetli ton kože. Deluje sprečavajući stvaranje melanina, istovremeno štiteći kožu od UV oštećenja i slobodnih radikala. NovAge Proceuticals Vitamin C rastvor sadrži čisti, svež vitamin C koji je inovativno je upakovano za krajnju stabilnost, isporuku i performanse. 

Kako se koristi: 
Četvoronedeljni intenzivni režim (otvorite svežu bočicu svake nedelje). Nanesite jednom dnevno svake večeri nakon čišćenja i pre seruma. Ako su i bore zabrinjavajuće, uveče možete da pređete na retinol nakon završetka četvoronedeljne rutine vitamina C, ali ne koristite istovremeno! Pogledajte naš video o korišćenju ovde!

Prednosti?
•Pomaže u inhibiranju prekomerne proizvodnje i ekspresije melanina.
•Pomaže u smanjenju hiperpigmentacije i ostalih promena boje kože.
•Otkriva blistav, besprekorno ujednačen ten.

Biocelulozna maska sa centelom i niacinamidom

Izazovi:
Beživotna koža, dehidrirana, nezdravog izgleda i oštećena barijera kože

Rešenje:
Izuzetno umirujuća i hidratantna intenzivna biocelulozna maska sa centelom i niacinamidom. Centela je poznata po svojim lekovitim i regenerativnim svojstvima i deluje na jačanje sinteze kolagena i ćelijske aktivnosti kako bi pomogla da se koža umiri i oživi. Niacinamid pomaže u poboljšanju zaštitne funkcije kože i promoviše blistav i zdrav izgled. 

Kako se koristi: 
Savršen dodatak vašoj NovAge rutini. Nanesite onoliko često koliko želite, kad god osetite da je vašoj koži potreban podsticaj! Pogledajte naš video o korišćenju ovde!

Prednosti?
•Odmah vraća sjaj beživotnoj, dehidriranoj koži nezdravog izgleda
•Trenutno regeneriše kožu
•Umiruje i smiruje kožu

Retinol kapi sa serumom

Izazovi: 
Fine linije i duboke bore

Rešenje:  
Intenzivni tretman formulisan sa 1,1% inkapsuliranim retinolom. Ovaj snažni aktivni sastojak protiv starenja deluje promovišući sintezu kolagena i promet ćelija kože i poznat je po svojoj sposobnosti da poboljša teksturu kože i zagladi bore. Naša specijalizovana verzija retinola inkapsulirana je i isporučena na kožu u zaštitnoj, jednoslojnom polimernom omotaču što pomaže da se maksimalno iskoristi potencijal i koristi za kožu. 

Kako se koristi: 
Nanesite retinol svake večeri nakon čišćenja. Za najbolje rezultate koristite 4-8 nedelja kao intenzivan režim. Za to vreme koristite kremu sa visokim ZF. Ne upotrebljavajte istovremeno sa vitaminom C jer to može izazvati iritaciju kože. Pogledajte naš video o korišćenju ovde!

Prednosti:
•Deluje na ćelijskom nivou kako bi smanjio izgled finih linija i bora 
•Povećava sadržaj dermalne vode za kožu jedrijeg izgleda
•Povećava stopu ćelijskog prometa za zdraviji izgled kože

6% AHA piling rastvor

Izazovi:
Gruba koža i vidljive pore

Rešenje: 
Rastvor hemijskog pilinga sa 6% alfa hidroksi kiselina. AHA su prirodne kiseline koje mogu da tretiraju fleke, fotooštećenja, proširene pore i neujednačen ton kože. Deluju hemijskim pilingom mrtvih, suvih ćelija kože dalje od površine kože kako bi efikasno ubrzali proces obnavljanja ćelija kože, pomažući u vraćanju blistavog tena. 

Kako se koristi: 
Nanesite AHA uveče nakon čišćenja, za lečenje izazova kože tokom ograničenog vremenskog perioda. AHA može prouzrokovati osetlivost na sunčevu svetlost, pa uvek koristite kremu za zaštitnim faktorom i ograničite izlaganje suncu dok koristite ovaj proizvod. 

 

Prednosti: 
•Vidno smanjuje pojavu pora i umoran izgled
•Zaglađuje i pročišćava površinu i teksturu kož
•Obnavlja kožu na ćelijskom nivou i vraća blistavost

Instant peptidne ampule

Izazovi:
Gubitak elastičnosti i čvrstoće

Rešenje: 
Jednonedeljna intenzivna ciljana formulacija koja sadrži multipeptidno rešenje koje pomaže u smanjenju bora pojačavanjem proizvodnje kolagena i zaštitom od njegovog propadanja, a aktivni sastojak Tensor Mesh, stvara tenzorski efekat trenutnog podizanja i učvršćivanja kože. 

Kako se koristi:
Ova intenzivna kura koristi se dva puta dnevno, jednom ujutru i jednom uveče, tokom sedam dana. 

 

Prednosti: 
•Trenutno podiže i zateže kožu za samo sedam dana
•Pomaže u jačanju proizvodnje kolagena
•Smanjuje pojavu bora

Da li ste jednako uzbuđeni kao i mi zbog dodavanja asortimana NovAge Proceuticals u svoju rutinu? Pogledajte ovde!