Giordani Gold puderi i njihovi dragocjeni sastojci

Da li šminka za vas predstavlja više od svakodnevne rutine? Ako je odgovor potvrdan, Giordani Gold puderi su pravi proizvodi koji pružaju pravo iskustvo uživanja u ljepoti. Saznajte više o izuzetnim kvalitetima naših Giordani Gold linija.

Italijanski vulkanski minerali

Giordani Gold mineralni tečni puder sa ZF 15

Puder koji pruža savršenu pokrivenost i dugotrajan efekat obogaćen je revitalizirajućim vulkanskim mineralima. GG mineralni tečni puder sa zaštitnim faktorom 15 sastoji se od 5 esencijalnih minerala poreklom direktno sa Etne, koji utiču na smanjenje čvrstine kože, poboljšavaju njenu barijeru i umanjuju oštećenja slobodnih radikala. Sakriva nesavršenosti a otkriva blistavu i mladoliku kožu.

 

Biljni ekstrakti ColourCorrect kompleks

Giordani Gold MasterCreation tečni puder

Ovaj puder pospešuje mladalački izgled, koriguje izgled finih linija, skriva umor i neujednačenost tena a sve to zahvaljujući ColourCorrect kompleksu. Vašu kožu hrani serum biljnog porekla zbog kojeg koža izgleda zdravije i hidrirano. GG Master Creation je zaista remek delo za vašu kožu, koje je nastalo kao rezultat 5-godišnjeg naučnog istraživanja!Ekstrakt belog tartufa

Giordani Gold tečni puder protiv starenja

Formulisan sa ekstraktom belog tartufa, ovaj fantastični puder posvetljuje i ujednačava ton kože, dajući vašem tenu mlađi izgled. Redak i egzotičan ekstrakt belog tartufa sa piling svojstvima, pomaže u zaštiti kože od oštećenja koja mogu izazvati preuranjeno starenje.Delikatnost svile

Giordani Gold Silk tečni puder

Izuzetno tečan i baršunast, ovaj puder inspirisan je delikatnošću svile, kakvom će učiniti i vašu kožu. Ovaj tečni puder sa ZF 12 vašu kožu dovodi do savršenstva prelepim prirodnim izgledom i osećajem. Prožet optičkim česticama koje prenose blistavi sjaj i prikrivaju nesavršenosti, čineći da koža deluje mlađe.

 

Tekst: Fotografije: Oriflame