Sastojak koji treba da upoznate: crni ugalj

Crni ugalj je najnoviji super sastojak koji je zavladao industrijom ljepote začas! Nastavite da čitate kako biste saznali šta je zapravo crni ugalj I iz kojih razloga predstavlja prirodno rešenje za najčešće kozmetičke izazove.

Šta je ugalj?

Ugalj se pravi od izgorelog drveta. Granje i lišće prolaze proces karbonizacije koji podrazumeva različite hemijske reakcije koje pomažu u formiranju mikro pora na površini čestice uglja, pritom, crni ugalj je izuzetan absorbent.  

Crni ugalj u nezi kože

Zahvaljujući moćnim pročišćujućim i absorbujućim svojstvima, ugalj se ponaša kao magnet na koži privlačeći duboko smeštene nečistoće. Pošto privuče i upije supstance sa kojim dođe u kontakt, ugalj može biti fantastičan za piling i čišćenje lica. 

 

 

Ugalj za negu muškaraca

Testosteron direktno stimuliše proizvodnju sebuma i pruža savršenu podlogu za nastanak akni.  Zato muškarci češće imaju proširene pore i nesavršenosti.

Ugalj se smatra odličnim rešenjem za zapušene i uvećane pore. Tradicionalni sapuni, kreme za brijanje i proizvodi zanegu kože mogu lišiti kožu prirodnih masti koje su joj potrebne. Ali crni ugalj apsorbuje toksine i pruža detoksikaciju bez efekta isušivanja, sjajno za mušakrce, zar ne!

 

Naš izbor

Zanima vas isprobavanje novih proizvoda koji sadrže ugalj? Probajte našu novu North for Men Urban kolekciju. Zahvaljujući snazi crnog uglja, ova kolekcija je savršena da osvežite kožu od glave do pete! 

 

 

Tekst: