7 stvari koje niste znali o Oriflame parfemima

7 stvari koje niste znali o Oriflame parfemima

1. 50 GODINA STRUČNOSTI U RADU

Od osnivanja 1967. godine stekli smo pet decenija stručnosti u industriji lepote. To nam pomaže u stvaranju mirisa koje ljudi zaista vole!

2. RADIMO S VRHUNSKIM KREATORIMA MIRISA

Vrlo smo ponosni na saradnju s najboljim tvorcima mirisa na svetu, kao što su Olivier Cresp, Maurice Roucel i Nathalie Lorson. To su legendarni tvorci mirisa koji su stvorili neke od najpoznatijih svetskih mirisa.
 

3. OSVOJILI SMO PRESTIŽNE NAGRADE 

Naši su mirisi osvojili mnoga priznanja od strane najprodavanijih ženskih magazina, kao i prestižne FiFi nagrade koje organizuju organizacije pod nazivom Fragrance Foundation. Nedavno je My Destiny osvojio nagradu za najbolji ženski miris ruske FiFi nagrade, što je kao osvajanje Oskara među parfemima.

 

4. JEDAN SMO OD NAJVEĆIH PARFEMSKIH BRENDOVA NA SVETU

Naše mirise obožavaju u više od 60 zemalja širom sveta. U većini tih zemalja mi smo među Top 5 u preporuci mirisa. To je nešto na što smo izuzetno ponosni! 

5. POSEDUJEMO DOKAZANI KVALITET PRESTIŽNIH MIRISA 

Nastojimo da ispunimo i nadmašimo standarde kvaliteta prestižnog parfema. Zajedno s tvorcima mirisa sprovodimo testove kako bismo bili sigurni da naš standard kvaliteta mirisa zadovoljava standarde prestižnog parfema. Ispitivanja obavlja profesionalno obučeno osoblje koje meri uticaj mirisa, difuzije i postojanosti.

6. SVAKE SEKUNDE PRODAMO JEDAN MIRIS 

Naši mirisi su toliko popularni da prodamo jednu bočicu svake sekunde. To je neverovatno!

7. IMAMO GOTOVO 100 RAZLIČITIH VRSTA MIRISA

Obzirom na veliku paletu ženskih i muških mirisa, trenutno je gotovo 100 različitih mirisa dostupno širom sveta. Odaberite svoje favorite ovde!

Tekst: Fotografije: Anna Mårtensson