Njega kože nije kompletna bez hijaluronske kiseline!

Hijaluronska kiselina je nezaobilazni sastojak za njegu kože, i to sa dobrim razlogom. Često zahvaljujući ovom čudesnom sastojku ten ima onu jedrinu i hidrirani izgled koji svi žele. Evo zašto treba da dodate ovaj čarobni sastojak u vaš dnevni režim.

AH, SAV TAJ SJAJ!
Sve što želimo je sjajna, hidrirana koža a hijaluronska kiselina je vaš trik za postizanje izgleda tena koji izaziva zavist. Ona je snažan humektant, što znači da privlači vodu i da može da zadrži do 1000 puta veću težinu vode - tako da je neverovatna za održavanje kože hidriranom! Sva ta hidratacija će učiniti vašu kožu čudesno mekom, svilenkastom i blistavom. A to je svačiji cilj!

GLATKA POPUT SVILE

Uvjereni smo da bi hijaluronska kiselina trebala da bude dio svačije rutine, i to ne samo ako želite blistavost. Ako ste počeli da dobijate fine linije i bore, možda ćete želeti da znate da je dokazano da pomaže da se bore i linije izglade i da ima momentalni efekat zatezanja na kožu.

 

ZAŠTITA SVOJU KOŽU!
Hijaluronska kisjelina je dio prirodnih hidratantnih faktora u gornjem sloju kože koji su potrebni za efikasnu zaštitu kožne barijere. Hijaluronska kiselina pomaže u jačanju barijere kože i sprečava da voda nestane!

POJAČAJTE EFIKASNOST
Hijaluronska kiselina se najčešće nalazi u serumima, ali se koristi i kao deo rutine za negu kože, gde svaki proizvod ima svoje dejstvo kako bi se optimizovala hidratacija, sjaj i glatkoća.Ecollagen serum za borbu protiv bora sadrži hijaluronsku kiselinu niske molekularne težine koja se efikasno apsorbuje u koži i pomaže vam da imate kožu vaših snova. 

 

 

Tekst: Fotografije: Oriflame