6 najboljih kozmetičkih proizvoda putnog pakovanja koje ćete rado poneti na sledeće putovanje

U ovim vremenima nakon pandemije, svi planiramo putovanja. Želimo da idemo čim napravimo rezervaciju i želimo da putujemo sa što manje prtljaga. Višenamenski kozmetički proizvodi u putnoj veličini na samom su vrhu vaše liste za putovanje. Donosimo vam 6 neizostavnih proizvoda koje ćete sigurno želeti da dodate.

Maskara za svaku priliku
Od dnevnog razgledavanja do noćnog izlaska s prijateljima, uz ovu The ONE Double Effect maskaru dvostrukog učinka sve je moguće – zamislite dve različite četkice, a samo jedan proizvod. Odaberite gornju četkicu za dužinu i definiciju, a donju za dramatični volumen. Ova višenamenska maskara sadrži formulaciju otpornu na razmazivanje pa će vaš željeni izgled trajati celi dan.

Čarobni make-up za obrve i oči spreman za vaša putovanja
Ako tražite savršen make-up proizvod putnog pakovanja koji će naglasiti lepotu vaših očiju i obrva, ne tražite dalje. The One set za obrve i kapke biće vaš najbolji saputnik na putovanju. U malom pakovanju pronaći ćete tri smeđe nijanse formulacije koja prelazi iz puderaste u kremastu. To znači da proizvod možete koristiti u prahu za popunjavanje i definisanje obrva kao i meku senku u prahu za kapke. Ali ako dodate malo vode, postaće kremasta olovka za kapke. Zvuči kao čarolija, zar ne?

 

Mali, ali moćni hidratantni balzam
Kada putujete, lako se može dogoditi da zaboravite da ponesete kozmetički proizvod za hidrataciju kože. Koferi su često preveliki i neprikladni za putovanja s manje prtljaga. Mi imamo rešenje za ovaj problem, a zove se Univerzalni balzam. Ovo je višenamenski kozmetički proizvod koji neguje usne, kožu oko noktiju, ruke, laktove, pete i kolena. Balzam praktične putne veličine stane čak i u malu torbu, a možete ga poneti sa sobom u bilo koju avanturu.

Set za konturisanje putne veličine
U poslednjem trenutku popravljate make-up u automobilu? The ONE set za konturisanje pomoći će vam da postignete savršen završni izgled. Ovaj višenamenski proizvod sadrži bronzer, rumenilo i highlighter – sve u tankom pakovanju pogodnog za putovanja. Dolazi u 3 seta nijansi koje savršeno odgovaraju vašem tonu kože.

 

Ruž za usne sa ZF 30+


Niste oduševljeni s belom bojom usana prekrivenih kremom za sunčanje na svom putu do plaže? Nabavite Giordani Gold Iconic Radiance ruž za usne sa ZF 30+ i izgledaćete prekrasno, a vaše će usne istovremeno biti zaštićene od sunca. Prednost s koje god strane pogledamo! Ovaj prozračni ruž za usne pakovanja pogodnog za putovanja klinički dokazano hidrata usne i zaglađuje njihovu teksturu. I, kao šlag na kraju, možete birati između 9 različitih nijansi!

3 u 1 sredstvo za čišćenje za prtljag koju predajete
Negujte svoju kožu čak i kada ste na putovanju! Sredstvo za čišćenje, maska i piling, funkcionalni proizvod koji pruža sve to morate imati za vašu spa noć u hotelskoj sobi. Optimals Urban Guard 3D višenamensko sredstvo za čišćenje lica kreirali su naši stručnjaci za hranjivu negu, za pročišćavanje, nežni piling i revitalizaciju vaše kože. Formulacija sadrži sve dobre sastojke poput antioksidativnih polifenola iz nordijske smreke, salicilne kiseline (BHA) i usitnjenih semenki borovnice za prirodni piling. Važno je napomenuti da je ovo paovanje malo preveliko da bi bilo pogodno za ručnu prtljagu, a da biste poštovali sva pravila (i izbegli zastoj pri proveri) samo ga stavite u svoj prtljag koju predajete i spremni ste.