Priredite sebi kućni SPA tretman

Nega tela i duha prija s vremena na vreme ali šta kada ne možete da priuštite sebi SPA putovanje. Ko kaže da ne možete? Sve što vam treba za odličan SPA tretman možete imati I kod kuće, kad god vam je potrebno!

Zamaskirajte se
Poastoji razlog za upotrebu  maski za lice  – one deluju! Tako da, sa kojim god izazovom da se suočavate (dehidratacija, nesavršenosti, nedostatak sjaja), odaberite pravu masku za svoju kožu. Nanesite prema uputsvu. I dok čekate uobičajenih 10-15 minuta, zašto ne biste pustili neku opuštajuću muziku i upalili sveće? Atmosfera mnogo znači.

Zbogom maske… dobro došli topli peškiri!
Mnoge profesionalne SPA posete uključuju tretman toplim peškirima koji otvaraju pore I temeljno čiste nesavršenosti. Srećom po vas, peskier sigurno imate kod kuće! Pošto nanesete masku, potpoite mekipamuični peškiru toplu vodu, izvadite tako da bude blago vlažan i iskoristite ga da uklonite višak proizvoda. Vaša koža će biti sveža danima!

Pretvorite vaše iskustvo tuširanja u spa tretman
Ništa nije tako prijatno kao tuširanje. Kada nakon toplog tuša priredite sebi hladan, to će pozitivno uticati na vaš krvotok. Samo se pobrinite da vaš lični toplo hladno tretman završite sa neutralnom temperaturom kako biste vratili organizam u ravnotežu.

Odmorite oči
Mislite da su krastavci jedini način da odmorite umorne oči? Razmislite još jednom. Upotrebite hladnu kašiku tako što ćete je blago prisloniti zadnjom stranom na oči. Potom namažite kremu za oči – videćete kako to brzo daje rezultate.

Zaustavite vreme dok se opuštate 
Kako vasa koža počinje da stari, njena tekstura i tonus se prirodno menjaju, što rezultira gubitkom kolagena i elastina. Kako biste učvrstili kožu, nanesite  serum za lice koji sadrži kofein i retinol za borbu protiv bora. 

Uradi sam manikir i pedikir
Ono što je ključno za kućni manikir i pedikir jeste da koristite prave proizvode. Pobrinite se da vam sledeće bude pri ruci: skidač laka za nokte  (savršeno za pripremu), a turpija za pete (da uklonite ogrubelu kožu), a turpija (za glatku kožu), krema za zanoktice (za dodatnu negu) i naravno, i naravno savršena nijansa laka za nokte.

Fotografije: Getty Images