Da li mi treba rutina za negu kože?

Ponekada je teško opredeliti se između celog seta za negu kože i pojedinačnih proizvoda, jer pitanje koje se nameće je “U čemu je razlika?” Koji su benefiti rutine nege kože? Odgovorili smo na ova pitanja u nadi da ćemo vam olakšati donošenje najbolje odluke!

Šta je rutina nege kože?

Rutina nege kože je grupa proizvoda koji zajedno rade na pružanju efikasnijih rezultata nego pojedinačni proizvodi. Naši naučnici razvijaju formulacije koje daju efekte i kada se koriste individualno i u kombinaciji sa drugim formulacijama. Svaki proizvod u okviru jedne rutine ima svoju ključnu ulogu koja čini najbolje za kožu.

Zašto je rutina efikasnija nego pojedinačni proizvodi?

Sa rutinama nege kože naši naučnici rade na razumevanju kompleksnosti formule, te moraju uzeti u obzir funkciju, rezultate i dugoročno korišćenje formule i kako ona utiče na kožu. Različiti proizvodi namenjeni su odgovaranju na različite potrebe. Ukoliko se pridržavate kompletne rutine, obedbedićete svojoj koži čišćenje, vlagu i tretman koji joj je potreban za najbolju negu i brze rezultate.

Da li su svi koraci u rutini jednako važni?

Proizvodi koji su deo rutine kreirani su da rade zajedno i da se koriste određenim redosledom, čime se obezbeđuju optimalni efekti. Kada kažemo da Ecollagen pruža "do 49% manje bora momentalno" ili Ultimate Lift daje "70% elastičniju kožu", mislimo na kliničke testove koji su rađeni sa korišćenjem celokupne rutine.

Kada treba da koristim dnevnu/noćnu kremu?

Naša koža ima svoj prirodni ciklus, pa se tako danju bori protiv štetnih uticaja a noću se odmara od njih. Proizvodi koji koristite moraju biti u skladu sa ovim ciklusom. Dnevna krema, na primer, uglavnom sadrži zaštitni faktor dok je noćna krema hranljivija za kožu.

Zbog čega je NovAge premium nega kože tako efikasna?

Izuzetno smo ponosni na naše premium rutine nege kože i njihove fantastične rezultate! One su plod rigoroznih naučnih istraživanja o starenju kože i sadrže proizvode koji su pažljivo kreirani da bi se umanjili znaci starenja. Sa uzbuđenjem kažemo da su naše premium rutine nege kože među najnaprednijim u industriji danas!