5 prazničnih stilova šminkanja koje odmah morate isprobati!

Vreme je godine kada želite da izgledate posebno lepo. Bilo da se radi o poslovnoj zabavi ili plesu tokom cele noći - imamo poseban make-up predlog za vas!

1. ZVEZDANE NOĆI
Ukoliko želite da zadivite vaše prijatelje, isprobajte svetlucavi nakit u kosi i raspustite kosu u francuskom stilu. Preporučujemo da pogledate vodič o tome kako da napravite ovakvu frizuru kod kuće – biće vam potreban lak za učvršćivanje kose i ukosnice.

2. POD IMELOM
U decembru su crvene usne očit izbor. Ispravna je odluka odabrati teksturu: mat ili sjajno? Dašak našeg Matte Mousse se odlično slaže s punim, prirodnim obrvama i naglašenim make-upom dok se svetlucavi make-up slaže sa smoky efektom na očima za vreme party sezone. Započnite sa ljubičastim modnim dodatkom – to je ove sezone izuzetno moderno.

3. UPEČATLJIVE OČI
Blistave oči privlače sve poglede – i naročito su važne za vreme praznika. Jednostavno pomešajte tamne nijanse i nanesite ih na spoljašnje uglove kapka. U unutrašnjost kapka nanesite svetlucavu, kremastu senku i vaše će oči blistati zagonetnim pogledom.

 

4. SVETLUCAVOST
Ukoliko postoji vreme u godini u kojem bi trebalo svetliti – onda je to upravo sada. Za one koji baš i ne vole svetlucav make-up Giordani Gold kuglice za blistavu kožu su diskretan način da trenutno naglasite blistavost. Za one odvažnije je dobra kombinacija vesele i zabavne haljine sa svetlucavim ajlajnerom za kapke i senkom u metalik nijansama.

5. SEZONSKI SJAJ
Blistavi izgled je teško postići tokom hladnog perioda godine. Hladni zimski vetar i duge noći mogu štetno da deluju na vašu kožu.  Osvetlite umorno lice sa daškom korektora koji možete da nanesete na područje ispod očiju i malo rumenila, te nežno uvijte trepavice i naglasite ih sa malo maskare.  Besprekoran ten ostvarite dnevnom rutinom nege kože. Ništa nije toliko vredno kao to!Tekst: Fotografije: Getty Images