Parfem za svaku priliku

Nije svaki miris prikladan u svakoj situaciji. U stvari, odabir parfema tako da odgovara situaciji može imati pozitivan uticaj na vase raspoloženje i kako vas drugi vide. Evo naših predloga koji parfem da odaberete za svaki događaj u vašem rasporedu.

Prvi sastanak

Verujemo da dnevni-noćni mirisi, poput crvenog karmina- ostavljaju snažan prvi utisak. Za romantično raspoloženje predlažemo voćni miris, ali izbegavajte opojne bukete. Umesto toga, tražite lagane, arome belih ljiljana poput Tenderly Promise, ili srce mirisa cveta pomorandže kao u Giordani Essenza parfemu. 

 

Žurka

Parfem predstavlja savršenu završnicu svakog izgleda. Ali kao što ne želite da nosite istu haljinu na žurki kao neko drugi, ne želite da mirišete poput bilo koga drugog. Miris Datura cveta, koji se nalazi u srcu parfemske vode VIP Only obećava vam posebnost kakvu zaslužujete. 

Poslovni sastanak

Na poslu izbegavajte veoma voćne ili mirise bazirane na vanili koji se mogu protumačiti kao zavodljivi. Umesto njih odaberite mirisi koji je naređujući i odvažan- oud ili mošus su idealni ukoliko želite da impresionirate. Mi volimo: Giordani Gold parfemsku vodu. Ukoliko ste nervozni u vezi nekog važnog sastanka, odlučite se za note koje opuštaju poput lavande ili jasmina. 


Porodični ručak

Dan proveden u društvu najbližih idealan je za ženstvene i svetle mirise. Osetite se puni energije uz vesele note citrusa i cvetnog blenda. Happydisiac i Solar su idealni. 

Putovanje

Čekanje na aerodromu ili vožnja kolima satima mogu biti zamarajući i ostavljajući potrebu za odmorom. Želite čist, delikatan miris koji savršeno staje u torbu i lako se nanosi. Za trenutno osveženje preporučujemo Midsummer. 

Odlazak u školu

Želite da se osećate udobno i kao kod kuće, kao da je miris toaletne vode vaš prirodni miris- kao sveže oprana majica. My Naked Truth je umirujući miris sa nežnom, puderastom aromom cveta pamuka u svom srcu. 

Tekst: Fotografije: Oriflame