8 zdravih odluka koje treba donijeti u 2019.

Nova godina samo što nije počela. Hajde da postavimo nove ciljeve i učinimo da 2019. bude sjajna godina! Pred vama je 8 pametnih odluka i jednostavna lista zadataka koja će vam pomoći da ih sve ostvarite!

1- Nikada ne odlazite na spavanje sa šminkom

Držite se svoje rutine i očistite lice pre nego što spustite glavu na jastuk. To će sprečiti da vam se zapuše pore i takođe će pomoći vašoj koži da se oporavi.  Izaberite vaš favorit za čišćenje lica!

2- Koristite zaštitu od sunca svakog dana

Vaša koža se neprestano mora štititi od sunca. Ako preskočite upotrebu zaštitnog faktora, svi vaši napori da sačuvate besprekoran izgled će propasti. Ponesite najboljeg prijatelja vaše kože svuda sa sobom: NovAge dnevna zaštita ZF 50 UVA

 

 

3- Kvalitetan san

Dok spavate, vaše telo se samo oporavlja. Dobar san je esencijalan za zdrav organizam i blistav ten. Pobrinite se da svake večeri obezbedite sebi 8 sati sna.

4- Neka vaše ruke budu hidrirane!

Ruke među prvima odaju vaše godine i zanke starenja. Pružite vašim rukama ljubav koju zaslužuju! Stavite kremu za ruke u torbu i neka vam postane navika da mažete ruke svakodnevno: SoftCaress Nourishing krema za ruke  

 

 

5- Pijte više vode

Voda čisti vaše telo od toksina i čini vašu kožu hidriranom i mekom, čini da vaš mozak bolje radi i da se bolje osećate. Ponesite flašicu vode svuda sa sobom.

6- Negujte kožu maskama za lice  

Redovnom upotrebom maski za lice koje rešavaju specifične potrebe vaše kože poboljšaćete kvalitet vaše kože. Nanesite masku za lice jednom ili davput nedeljno o neka to bude sastavni deo vaše rutine za negu kože. 
Da li želite da počnete? Pogledajte maske za lice koje odgovaraju specifičnim potrebama vaše kože!

 

 

7- Smejte se 

Da li ste znali da smejanje opušta vaše telo i smanjuje broj otkucaja? Svakog dana priuštite sebi bar jednu stvar koja donosi osmeh na vaše lice. 

8- Izgradite dnevnu rutinu nege 

Obećajte sami sebi da ćete pronaći 2 minuta svakog jutra i večeri kako biste ispratili rutinu nege koja obuhvata čišćenje, kremu za oči, serum i hidrataciju! 
Odaberite rutinu koja rešava vaše specifične potrebe: Rutina za negu kože

 

 

Tekst: Fotografije: Oriflame