Nesavršenosti kože? Evo kako da ih spriječite!

Većina nas s vremena na vrijeme doživljava nepoželjne nesavršenosti kože, a čak i ako ih ne uspijemo potpuno iskorjeniti nakon što se pojave, možemo smanjiti njihovo trajanje i spriječiti ih da se pojave u budućnosti. Ovdje su neki od naših najboljih proizvoda za rješavanje nesavršenosti kože, mitesera i problema masne kože!

Pure Skin 2 u 1 sredstvo za čišćenje i piling  
Za dodatnu njegu kože dodajte piling za lice sa salicilnom kiselinom u dnevnu rutinu. Salicilna kiselina je savršena za sprečavanje mitesera, bubuljica i čisti pore zbog svoje sposobnosti da pomogne piling vanjskog sloja ćelija kože. Salicilna kiselina također čisti unutrašnjost pora, što pomaže da se smanje blokade koje uzrokuju stvaranje mrlja.

NovAge napredni tretman za obnavljanje kože

Prije nego što razmotrite mikrodermoabraziju, bilo bi dobro da date šansu ovom tretmanu! Ovaj visokotehnološki duo s glikolnom i mliječnom kiselinom smanjuje vidljivost pora i ožiljaka od akni te je klinički dokazano da poboljšava teksturu kože.

Pure Skin maska s glinom za čišćenje lica i uklanjanje mitesera
Jedan od razloga zašto se pojavljuju nesavršenosti je to što se ulje može zarobiti u našim porama i začepiti kožu. Ova maska od gline idealna je za masnu, kožu sklonu nesavršenostima jer pomaže u izvlačenju nečistoća i ulja koja bi inače mogla začepiti pore, odmah pročišćava i daje čist, matiran ten.

Optimals Hydra Matte uravnotežujući dnevni losion za masnu kožu
Neka sjaj bude pod vašom kontrolom! Kada vam bude dosta maramica za upijanje masnoće i konstantnog dodira s puderom u prahu, možda je vrijeme da isprobate Optimals dnevni losion. Minimizira pojavu pora, omekšava i matira kožu prirodnom švedskom mješavinom kore vrbe i bijele koprive.

Tekst: Fotografije: Oriflame