Nanošenje ajlajnera: da i ne

Ajlajner je najbolji način za definiciju i lepši izgled očiju: uokviruje ih, čini ih da se izgledaju veće i stvarno ih ističe. Evo šta treba da uzmete u obzir prilikom nanošenja ajlajnera!

DA – pripremite kapak
Trik da ajlajner bude otporan na razmazivanje je da na kapak pre nanošenja ajlajnera stavite malo pudera ili senke.

NE nanosite ajlajner samo na donji kapak
To će samo naglasiti vaše tamne podočnjake, a istovremeno će vam oči izgledati manje i umornije.Nanesite ajlajner ili na gornji kapak ili na oba.

DA – izvucite liniju celom dužinom kapka 
Možete izvući liniju duž celog gornjeg ili oba kapka, ali nemojte to raditi od polovine kapka. Linija celom dužinom od unutra ka spolja pomoći će da oko izgleda krupnije.

NE ostavljajte prostor između ajlajnera i linije trepavica
Ako nakon nanošenja ostanu mali razmak, ispunite ga istom nijansom senke. To ima dodatnu korist zbog toga što trepavice izgledaju punije i bujnije.

DA -  spojite linije
Ako nanesete ajlajner i na gornji i donji kapak, spojite linije na unutrašnjem i spoljašnjem uglu kako bi vam oči izgledale veće. Ako ne spajate linije, oči izgledaju previše okrugle i male.

NE plašite se da eksperimentišete sa bojama! 
Crna boja je najčešća prilikom izbora ajlajnera. Klasična je, svima dobro stoji i sa njom svi izgledaju šik. Ali, kakav je život bez malo boje i zabave? Isprobajte novu THE ONE High Impact olovku za oči: dostupna je u različitim nijansama sa metalik ili mat završnicom a možete ih mešati i uklapati kako biste pronašli izgled koji vam odgovara danas, sutra i svaki dan!