Vaš astrološki miris za 2018

Nova je godina i vi tražite novi miris. Ima li boljeg načina nego da pitate zvezde koji miris je najbolji za vas.

OVAN (21.mart – 19. april)

 Ovnovi, vi imate beskrajno mnogo energije i ponekad preuzimate previše na sebe. Od svih znakova, vi imate najviše motivacije i ambicija. Takođe ste poznati po svom vatrenom temperamentu i strasti koju posedujete, kao i snazi i večnom, mladalačkom elanu. Vaša vatrena energija savršeno se slaže sa Miss Giordani mirisom koji sadrži note italijanskog cveta nerolija – donosi osećaj samopouzdanja, neodoljive vitalnosti i prefinjenosti.

BIK (20.april  - 20. maj)

Ravnoteža je vaša omiljena reč, dragi bikovi. Vaša osetljivost tera vas da tražite harmoniju u svim aspektima života. Vašim znakom vlada Venera, i zato su vam odnosi sa drugim ljudima jako važni. Viste odani, velikodušni i divan ste prijatelj. S obzirom da umete da uživate u nijansama i detaljima, a niko ne uživa više od vas u čulnim zadovoljstvima za vas je idealan izbor Love Potion 

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Dragi blizanci, vi ste najživahniji među znacima zodijaka. Obožavate inovacije i vaša radoznalost nema granica. Prilično ste nepredvidivi, a vaš temperament je dosta promenjiv. Izuizetno ste harizmatični i privlačni zbog zanimljivog temperamenta. Kao vazdušnom znaku jako vam prijaju sveže, cvetne mirisne note. Zato je za vas Sublime Nature Tuberose idealan izbor, jedinstvena i posebna baš kao i vi.

 

RAK (21. jun – 22. jul)

Dragi rakovi, vi ste najbrižniji znak zodijaka. Volite svoj dom i volite da određeno vreme imate samo za sebe. Vaš vladar Mesec čini vas posvećenim prijateljima, pronađete saosećanje za svakoga i uvek imate mudar savet i toplu reč za sve oko vas. Vama odgovara nežan miris, koji je delikatan i ženstven. Probajte Giordani Gold EDP  koji kombinuje pupoljke pomorandže sa drvenastim notama.

LAV (23.jul – 22. avgust)

Lavovi , vi ste najdramatičniji među znacima. Uvek imate jasan stav i nikada ne bežite od konflikta. Prirodan ste vođa i volite da budete u centru pažnje. Ispod vaše snažne spoljašnjosti ipak krije se veliko srce i velikodušna osoba. Vi se ne plašite izuzetnih, upečatljivih mirisa i zato treba da probate Divine, sa notama belog mošusa i sandalovine koji će učiniti da se osećate glamurozno i da vrcate od samopouzdanja.

 

DEVICA (23. avgust – 21. septembar) 

Device, vaš osetljivi um, telo i duh i perfekcionistička priroda zaista zahtevaju posebnu pažnju. Imate izrazito analitičan um i volite da posmatrate i pomažete drugima. Vi ste zemljani znak i umete da uživate u sitnicama koje život znače. Vrlo ste pouzdana osoba, bogatog senzibiliteta i zato vam mirisne note baršunaste breskve, ruže i senzualni akordi karamele Volare Gold parfema savršeno odgovaraju.

 

VAGA (22. septembar – 23. oktobar)

 

Vage, vi ste poznate po tome što ste fine sa svima. Imate urođen šarm i obično postignete sve što želite tako što izanalizirate situaciju i znate kako da podstaknete ljude da rade u vašu korist. Uravnoteženi ste i pravični, i volite prirodu. Vaš vladar planeta Venera daje vam romantičnu prirodu i veliki smisao za estetiku.  Savršen miris za vas bi mogao da bude My Little Garden EDTsa svežim notama bosiljka koji će vam doneti mir i harmoniju za kojima toliko tragate. 

 

ŠKORPIJA (24. oktobar – 21. novembar)

 

Škorpije, vi ste duboki, intenzivni i mnogo je misterije oko vas. Hrabri ste i pouzdani, odlučni i tvrdoglavi. Vi najbolje čuvate tajne a vaša naizgled tiha priroda krije veoma strastven temeprament. Vaša tajnovitost priziva snažan i moćan miris poput The ONE Disguise koji odiše mirisnim notama sjajne maline.

 

STRELAC  ( 22. novembar – 21. decembar)

Dragi strelčevi, vi ste tako nezavisni i imate talenat da se prilagodite svakoj kulturi i situaciji, ali niste veliki ljubitelj odgovornosti na poslu. Veliki ste optimista i obožavate avanture i istraživanja. Sa tako istraživačkim umom savršeno se osećate u prirodi a vaš miris mora da odgovara vašoj živahnoj prirodi. Sa Women's Collection Innocent White Lilac osećaćete se kao da ste u bašti u cvatu. 

JARAC ( 22.decembar – 19. januar)

Dragi jarčevi, vi ste pravi tradicionalisti. Volite da budete odgovorni i volite da vas uzimaju ozbiljno. Kao zemljani znak, vi ste vrlo stabilni i nezavisni i često vam nedostaje tolerancija. Vaša ljubav prema tradiciji i urođena prefinjenost zahtevaju luksuzan, upečatljiv miris baš kao što je Essenza iz Giordani Gold kolekcije.

 

VODOLIJA (20.januar – 18. februar)

Vodolije, vi delate prema svojim pravilima. Pošto je vaš najjači atribut individualnost, vaš omiljeni miris mora da bude nešto posebno. Pošto je vaš omiljeni element vazduh, ne možete da podnesete bilo kakve granice i svaki šablon čini da se osećate nelagodno. Za vas je parfem posebna priča, mora da odgovara vašoj originalnoj prirodi. Zato će vam se  upečatljive, drvenaste note cvetnog mirisa My Destiny sigurno dopasti.

RIBE (19. februar – 20. mart) 

Ribe, vi ste umetnici u duši i uvek vas prati neki zavodljivi veo misterije. Izražavate svoje emocije sa lakoćom ali ponekad se toliko izgubite u osećanjima da vam postane teško da razaznate gde počinjete vi a gde druga osoba. Pošto ste vodeni znak, privlače vas okeani, zato je ECLAT Mademoiselle sa belim hibiskusom i nežnim vodenastim notama savršen da se osetite kao kod kuće. 

Tekst: Fotografije: Getty Images