Praznična šminka

Ponovo je ono čarobno doba godine! Spremite se za proslave i zimske čarolije. Trend šljokica i sjaja unosi holivudski glamur u vaš život. Da li ste spremni da budete najsjajnija zvezda na svakoj proslavi?

Malo sjaja na holivudski način
Da li umete da prepoznate holivudski ambijent kada ga vidite – blistave teksture i šljokice su ono po čemu ćete ga prepoznati. Zašto i vaša šminka ne bi izražavala isto raspoloženje? Metalik senke za oči daju vašem izgledu momentalan sjaj. Maskara sa sjajem takođe posvetljuje vaše oči i daje vam onaj posebni praznični duh. Kako se to postiže? Hajde da počnemo?

Božić ne bi bio Božić bez malo sjaja? Nanesite hidratantnu kremu, podlogu, tečni puder i korektor. Ja uvek prvo našminkam oči. Uzmite zlatnu senku za oči The ONE Eye Shadow Stick i nanesite je na kapak. Razmažite je čistom četkicom ili ako više volite čistim vrhom prsta, i proverite da vam oba oka budu identično našminkana pre nego što nastavite. Zatim ako želite da smirite malo zlatne tonove dodajte malo bronzanih nijansi i kreirajte dinamičan, praznični izgled. Pomešajte četkicom ili vrhom prsta kako biste postigli prelaz od zlatne do bronzane nijanse. Dodajte malo zlatnog sjaja u uglove očiju za ekstra efekat.

Osvežite trepavice
Zamenite uobičajenu maskaru sa Wonder Lash XXL Black Star i dodajte sjaja vašim trepavicama. Intenzivna maskara sa sjajem je odličan izbor za sve praznične prilike i za dnevne i za noćne varijante. Kao opciju dodajte malo crnog tečnog ajlajnera The ONE Wonder Eyeliner i završite sa lepom definicijom.

A sada zablistajte
Nokti su mi posebna poslastica kada se sređujem za određenu priliku. Ove sezone Nail Gloss N’Wear nudi vam svetlucave nijanse koje se uklapaju sa svim vašim kombinacijama. Ako više volite praznične nijanse, imaju dve nove samo za vas.

Kosmički sjaj
Došlo je vaših pet minuta da zablistate, zato prihvatite samo spektakularne rezultate! Iskreno, svaki Oriflame look je sjajan izbor za praznike ali ovo je moj omiljeni.