DA i NE: Kako pravilno naneti tečni puder?

Tražite tečni puder koji je dinamičan kao i vi, koji prati vašu svakodnevnicu i dešavanja oko vas? Imamo rešenje! Predstavljamo THE ONE Everlasting Sync, prvi Oriflame pametni tečni puder sa inovativnom Skin Response tehnologijom dizajniranom za prilagođavanje vaše kože sa okolinom uz dugotrajan i svež izgled. Isprobajte ga već danas i sledite naše savete kako biste postigli najbolje rezultate.

Da... proverite podton vaše kože

The One Everlasting Sync tečni puder dolazi u 15 nijansi koje dopunjuju tople, hladne i neutralne tonove. Poznavanje vašeg prirodnog podtona kože pomoći će vam u odabiru nijanse koja je savršena za vaš ten. Proverite boju vena na zglobovima pod prirodnim svetlom. Ako su zelene / boje masline, vi imate topao ton kože. Ako su plave / ljubičaste, vi imate ton hladne boje. Ako su vam vene plave/zelene boje, imate neutralan ton. Sada, pomoću našeg priručnog vodiča, pronađite nijansu koja je prava za vas!

 

Ne… nemojte nanositi veliku količinu proizvoda

Kada je u pitanju besprekoran, prirodan izgled, uvek sledite ovaj ključni savet: Manje je više! 1-2 potiska pumpice su dovoljne za postizanje potpune pokrivenosti. Proizvod nanesite direktno na kožu  lica pomoću Hybrid Foundation aplikatora, aplikatora za puder ili čistim vrhovima prstiju. Počnite sa nanošenjem oko čela, nosa i obraza te prema van po ostatku lica.

 

 

Da… koristite make-up pribor

Make-up pribor je neophodan za savršeno nanošenje make-upa. Ali jeste li znali da vaše četkice i drugi alati mogu sadržavati mikrobe i bakterije koji se mogu preneti na vašu kožu ukoliko se ne očiste na odgovarajući način? Kako biste očistili make-up četkice, natopite vlakna toplom vodom s malo sapuna. Nežno masirajte vrhove dok ih ne očistite, a zatim osušite mekim peškirom. Za najbolje rezultate koristite Oriflame sredstvo za čišćenje četkica za make-up.

 

 

Ne... ne zaustavljajte se na ivicama lica

Vidljiva linija tečnog pudera na ivicama lica nije privlačna. Tečni puder bi uvek trebalo razmazati preko linija vilice i brade. Vaši prsti su sjajno sredstvo za mešanje tečnogg pudera. Razmažite dok se proizvod ne upije i dok ne postignete ujednačen izgled.