Kako da iznijansirate oči kao profesionalac

Crno je uvek dobra ideja a nude nijanse su naši pouzdani prijatelji, ali boje i nijanse mogu nam doneti toliko osvježenja i ljepote, zašto ih ne biste sve probali da vidite koja boja vam najbolje stoji? Naučite kako se kombinuju nijanse na profesionalan način, zar to nije bolje nego da iznova i iznova koristite iste tri boje na očima?

1. Morate imati podlogu
Podloga vaše kapke pretvara u savršeno platno za nanošenje senki i pospešuje njihovu postojanost. Savršena je osnova za mešanje nijansi. 

Odaberite podlogu koja skriva vaše nesavršenosti na kapcima i daje vam mat teksturu i glatku završnicu. Ako još niste pronašli pravu podlogu za vas, zašto ne biste probali novu The ONE podlogu za senke za oči

 

2. Što više to bolje
Kada su u pitanju senke za oči, uvek je dobro imati bar 4 nijanse za mešanje: tamniju, srednju, svetlu i svetlucavu.

Pronađite vašu savršenu kombinaciju i mešajte i igrajte se sa nijansama za oči, jagodice i lice. Uživajte u kontrastu mat i svetlucavih nijansi kako biste dobili moderan i jedinstven izgled. Ne propustite našu novu The ONE paletu za šminku & The ONE senke za oči

 

3. Preciznost je tajna savršenstva
Koristite svetlucavu teksturu na očima i iznad oka i sačuvajte mat nijanse za sam početak kapka. Nanesite tamniju nijansu kratkim odsečnim pokretima na spoljašnji "V" ugao kapka i duž konture iznad vašeg kapka i uz liniju trepavica. Nežno razmažite. Možete koristiti čistu, pufnastu četku da biste ublažili ivice.

Mi smo koristili Roasted Coffee Matte  nijansu na spoljnom “V” uglu i onda smo četkicom naneli Raw Copper Shimmer nijansu kako bismo pojačali boju pre mešanja dve nijanse. Na unutrašnjem uglu oka koristili smo Honey Blush Shimmer  i Dusky Rose Shimmer nijansu i razmazali smo nijanse na gore ka obrvama i duž linije ispod obrva. 

 

 

4. Lepota je u detaljima
Svetle, svetlucave nijanse na sredini kapka i unutrašnjem uglu oka daju vam svež i odmoran izgled kao da ste se dobro naspavali i vizuelno podižu obrve. 

Naneli smo Crisp Silver Shimmer  nijansu ispod obrva i koristili Pure White Shimmer senku na unutrašnjem uglu oka sa malom četkicom. 

Kombinujte, mešajte i obnovite vašu paletu nijansi – i uživajte u vašoj lepoti na vaš način!

 

 

Tekst: Fotografije: Andreas Öhlund