Priredite sebi spa iskustvo kao Šveđani

Razmišljate kako da se oslobodite nakupljenog stresa? Nema boljeg načina od dana u spa centru, ali kako to nije uvek moguće, predlažemo da pročitate naš predlog i priredite sebi spa uživanje kod kuće.

Pre svega, neophodno je da se oslobodite svih obaveza i oslobodite dvosatni termin koji će biti samo za vas. Zatim, nabavite kozmetiku koja će vam pružiti opuštanje koje vam je potrebno. Pogledajte spisak spa proizvoda za savršen spa tretman.

Swedish Spa Mirror Ocean ulje za telo

Sa koktelom vitamina E i uljima badema i kanole, vaša koža biće hidrirana i nežna.

Swedish Spa Whipped Waves buter za telo

Ovaj bogati kremasti buter se brzo apsorbuje, ima laganu teksturu ali pruža snažnu hidrataciju. Obogaćen je kokosovim uljem, ši buterom, uljima kanole i badema a njegov vodenasti miris će potpuno umiriti vaša čula.   

Swedish Spa Smooth Rocks sapun za masažu i piling

Ovaj sapun opuštajućeg, cvetnog mirisa, može se koristiti za masažu i nežni piling. Poboljšava cirkulaciju i čini da vaša koža izgleda sveže i podmlađeno. 

Swedish Spa Salt Crystals piling za telo

Piling sa hranljivim kristalima soli i badema, uklanja mrtve ćelije i nečistoće sa kože, koja će nakon tretmana zablistati. Miris sa morskim tonovima dokazano umiruje um i opušta telo.

Swedish Spa Tranquil Drops ulje za kupanje

Spa tretman neće biti potpun bez ovog vrhunskog ulja koje se u dodiru sa vodom pretvara u penu. Negujuća ulja badema i kanole, kao i vitamin E omekšavaju kožu, a predivan miris lavande opušta i vraća osmeh na lice. 

Sa ovim proizvodima, spa tretman na švedski način može da počne: pustite neku umirujuću, ambijentalnu muziku, sipajte sebi omiljeno piće i napunite kadu mlakom vodom. Sipajte Swedish Spa Tranquil Drops ulje za kupanje u vodu i uživajte u fantastičnom mirisu koji će vas momentalno opustiti.

Nakon 15-20 minuta uzmite Swedish Spa Smooth Rocks sapun za masažu i piling da uklonite površinske slojeve kože i pokrenete cirkulaciju. Isperite i nanesite Swedish Spa Salt Crystals piling za telo kružnim pokretima. 

Kada isperete piling, umasirajte Swedish Spa Mirror Ocean ulje za telo ili Swedish Spa Whipped Waves Body Butter

To je to – vaš spa centar iz snova nalazi se u vašem kupatilu! Isprobajte i uživajte.

Tekst: Fotografije: Oriflame