Kako odabrati savršeni letnji miris

Leto je savršena prilika da obnovite i osvežite mirise u vašem domu. Odabir savršenog mirisa će možda zahtevati vaše vreme i predanost, a niko ne želi da se preterano trudi leti! Da bismo uštedeli vaše vreme donosimo izbor mirisa koji odgovaraju gotovo svakoj ličnost. Vaše je da odaberete!

SLOBODNI DUH

Toplo vreme nam omogućava da oslobodimo boema u sebi. U vašem svetu su  dugi letnji dani u potpunosti bez obaveze. Ovo leto, nekoliko lepršavih haljina nosite poprskane egzotičnim mirisima koji bude živost u vama. Note vanile, jantara ili pačulija – orijentalni mirisi su idealni!

Preporučujemo Possess parfemsku vodu i Amber Elixir Night parfemsku vodu

 

LJUBITELJ PLAŽE

Dani okupani suncem i svež morski povetarac, kao i slano more traže lagane  prozračne mirise. Toaletne vode koje mogu biti cvetne i voćne će oduševiti ljubitelje odmora na plaži.

Preporučujemo Solar toaletnu vodu i Precious Moments parfemsku vodu

 

GRADSKA DEVOJKA

Iako se grad prazni tokom leta, vi jednostavno volite da ostanete u njemu. Vaš parfem će odmah ostaviti utisak. Koktel sandalovine, jantara i mošusa će vas učiniti nezaboravnom.  

Preporučujemo Paradise parfemsku vodu i Amber Elixir parfemsku vodu

 

PUSTOLOVNI TIP 

Nije vas strah da zaprljate ruke. Toplo vreme vas mami da istražite okolinu i primamljive pejsaže. Dani koji su pred vama nude otkrića uzbudljive prirode, a tome savršeno pristaju citrusne note koje bude energiju. 

Preporučujemo Volare Magnolia parfemsku vodu i Imagination toaletnu vodu

 


MODERNA ROMANTIČNA DEVOJKA

Vaš letnji miris odražava vaše letnje raspoloženje: svežinu, romantiku i nežnost. Potražite ženstvene mirise sa notama ruže, orhideje, jasmina ili ljiljana.

Preporučujemo Volare parfemsku vodu i Lovely Garden toaletnu vodu

Tekst: Fotografije: Oriflame E-Marketing tim