Kako da izgledate sveže nakon neprospavane noći

Praznici znače puno slavlja, ali ako želite da izgledate sveže uprkos neprospavanoj noći proučite naše savete!

OTEČENI KAPCI

Otečeni kapci su prvi problem kojeg ćete hteti da se rešite ukoliko se pojave nakon neprospavane noći. Klasičan je trik je da uz pomoć kockice leda smanjite otok ili hladnom kašikom tapkate područje ispod očiju.  Ali, bolje je da koristite kremu za područje oko očiju koja će hidrirati kožu.  

Preporučujemo: NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing Eye Cream

SUVE USNE

Manjak sna često uzrokuje dehidraciju i uzrokuje pucanje usana. Napravite lagani i nežni piling usana sa četkicom za zube i nakon toga nanesite balzam za negu usana. Ukoliko želite da nanesete ruž za usne, nanesite balzam pre nego što nanesete ruž za usne. Na taj način će koža biti mekana, a ruž ćete moći lepo da nanesete.

Preporučujemo: Univerzalni balzam

TANKA KOŽA

Bleda i umorna koža je čest znak neispavanosti, ali je to lako rešiti. Započnite sa negom koja podstiče blistavost vaše kože. Nakon toga nanesite korektor koji će osvežiti područje oko očiju, sveže rumenilo koje će dati boju vašim obrazima i naglasite obrve i unutrašnje kutke kapka svetlucavom nijansom.

Preporučujemo: NovAge True Perfection

TAMNI PODOČNJACI

Tamni podočnjaci doista mogu narušiti vaš izgled. Borite se sa plavo-ljubičastom kožom sa žutim ili narančastim korektorom. Dodatno možete da nanesete korektor u trokutastom obliku kako biste svojem licu pružili trenutni lifting efekat.

Preporučujemo: The ONE korektorTekst: Fotografije: Martin Petersson, Getty Images