Kako odabrati savršen poklon za njega

Vaš muškarac zaslužuje najbolje. Podarite mu praznični poklon za pamćenje uz naše savete!

Znalac
Od prvog dana kada ste se upoznali, nikad nije prestao da vas iznenađuje. Zna za svaki zanimljiv događaj u gradu, poziva vas u najbolje restorane i voli da putuje svetom. Ukratko: savladao je umetnost življenja.  Savršen poklon za tako sofisticiranog znalca je novi Giordani Gold Man s iskričavim bergamotom usklađenim s pikantnim notama crnog papra.

img-1.jpg

Vaša druga polovina
Da je moguće, nikada se ne biste razdvojili. Ni na jedan dan. Jedno za drugo ste druga polovina i život je mnogo lepši kada ste zajedno. Za tako duboku vezu poželećete da mu poklonite nešto lično i što ima emocionalno značenje. Pa, šta može biti bolji poklon od mirisa? Zavodljivi mirisi So Fever Her i So Fever Him su savršeni su za srodne duše povezane strašću.

img-2.jpg

Pouzdan
Neki su ljudi tu samo za vas. Bez obzira na sve. A vaš muškarac je jedan od njih. Čini da se osećate zaštićeno i sigurni u vašu zajedničku budućnost. Ali takođe znate da je i ljudima koji se uvek brinu o drugima potrebna briga. Zbog toga su, North for Men Subzero sredstvo za pranje kose i tela i 2 u 1 hidratantni gel, koji uključuju sve neophodno za njegu kože i kose muškaraca, savršen poklon da pokažete koliko brinete o njemu. 

img-3.jpg

Dobrog izgleda 
On je najlepša osoba koju ste ikada videli. I baš poput vas, i on zna da potraga za najboljim zahteva određeni napor. Zbog toga mu za ovaj praznik priuštite NovAge Set za negu kože za muškarce. Jer iako je muška koža 25% gušća od ženske, zbog testosterona i ona s godinama postaje tanja, suha i sklona nastajanju bora. Zato je rutina nege kože jednako važna za muškarce kao i za žene. Više možete pročitati u našem članku: "Šta čini kožu muškarca jedinstvenom?". I pobrinite se da dobije link sa člankom!

img-4.jpg