Pobijedite u igri zavođenja

Ako ste tip žene koja voli da se ističe, izgleda neodoljivo i uvijek ima kontrolu, onda vjerovatno znate koliko je važno privući pažnju. Evo našeg brzog vodiča za pobjedu u igri zavođenja. Šta ćete uraditi s pažnjom koju privučete, zavisi od vas!

Izaberite cilj
Prije svega - koga zapravo želite privući? Da li je čovjek vaših snova uvijek okružen drugima gdje god da ode? Ili možda samo želite da privučete pažnju u poslovnom svijetu? Koja god da je vaša ciljna grupa, treba da se fokusirate na nju.

Izaberite trenutak
Možda ćete dobiti samo jednu šansu u ovom trenutku, a svi znamo da je prvi utisak najbitniji, tako da tajming može biti sve. Razmislite kada bi bio najbolji trenutak, ili mjesto, da skrenete pažnju na sebe. Ovdje postoji samo jedno zlatno pravilo: što prije, to bolje.

Pronađite tajno oružje
Podrazumijeva se da treba da se obučete tako da ostavite utisak sa ukusom. Izražajni make-up i samopouzdanje mogu vas odvesti daleko, ali ponekad vam je potrebno nešto posebno da biste imali prednost u ovoj igri, nešto poput moćnog mirisa. Posebno ako je miris testiran i dokazano privlači pažnju suprotnog spola kao što je to npr. nova Magnetista parfemska voda.

Uživajte u rezultatima
Pošto se se dobro pripremili, i osvojili pažnju koja vam je bila potrebna, uživajte u rezultatima! Sada je trenutak da budete mudri i pažljivo odabrete kome ćete vi poklonite više vaše pažnje. U tome je čar pobjede u ovoj igri, prednost vam daje više mogućnosti izbora.

Tekst: