TRIKOVI JONASA WRAMELLA ZA BESPREKORAN TEN

Trend koji u području lepote nikada ne izlazi iz mode je besprekoran ten. Ukoliko nemate tu sreću da imate lep ten, imamo rešenje za vaše nedostatke. Oriflameov make-up stručnjak Jonas Wramell ima pravi savet za vas.

KAKO…PRIKRITI MRLJE


“Odaberite nijansu tečnog pudera koja odgovara tonu vaše kože. Tečni puder nanesite četkom za nanošenje tečnog pudera. Nakon što je tečni puder upio nanesite korektor na delove kože na kojima je još uvek vidljiva nepravilnost. Neka se korektor prosuši 20 sekundi, a nakon toga ga lagano utapkajte prstom kako bi izjednačili nijanse tečnog pudera i korektora. Ukoliko je potrebno postupak možete ponoviti nekoliko puta dok mrljice nisu u potpunosti prekrivene. 


OSVEŽITE VIZUELNO UMORAN IZGLED 

"

“Osvežavanje umorne kože pomoću make-upa se temelji na posvetljavanju. Naglasite područje tik ispod obrva svetlijom nijansom senke, a jagodice rumenilom ružičastih nijansi koje deluje osvežavajuće na celokupan izgled lica. Možete naneti i korektor u V obliku od područja ispod obrva pa sve do jagodica. Za dodatni sjaj i blistavost kože birajte proizvode koji sadrže vitamin C koji će podstaći cirkulaciju.”

”Posvetljivanje umorne kože oslanja se na naglašavanje."

SAKRIJTE TAMNE KRUGOVE OKO OČIJU 

“Koža oko očiju je neverovatno  tanka i osjetljiva pa koristite lagani, prozračni korektor koji neće naglasiti sitne borice oko očiju. U ovom slučaju izbegavajte “teške” korektore guste teksture.”

“Ukoliko su tamni krugovi oko vaših očiju rezultat tanke kože, podstaknite cirkulaciju nežnim utapkavanjem kreme na područje ispod vaših očiju. Ukoliko su tamni krugovi rezultat otečenosti, nanesite kremu za područje oko očiju kako biste smanjili otečenost prije nanošenja korektora.”

Tekst: Fotografije: Getty images