Korak-po-korak: Više maski u 2 jednostavna koraka

Dovedite negu kože na naredni nivo tako što ćete targetirati različite delove lica pravim maskama za lice. Zadovoljite više različitih potreba kože odjednom, onda sjednite i relaksirajte se uz korišćenje više maski za lice odjednom! Svako područje vašeg lica žudi za posebnim vremenom i pažnjom. Započnite tako što ćete proučiti vašu kožu da identifikujete njene potrebe. Različita područja kože zahtevaju različitu negu.

1. ZA PODRUČJA MASNE KOŽE
Vaša T-zona (čelo, nos i brada) je obično najmasniji deo lica, tako da bi trebalo da potražiti maske sa sastojcima kao što su glina, ugalj ili blato koje će povući svu masnoću iz vaše kože bez da je isuše. Nanesite masku na vašu T-zonu (ili gde god smatrate da su najmasniji delovi vaše kože, nakon što proučite vašu kožu).

Izbor urednika: Love Nature maska od gline za čišćenje svih tipova kože - maska od gline koja pročišćava kožu i čini je čistom i zdravom. 

2. ZA SUVA PODRUČJA
Vaši obrazi i koža područja oko očiju može biti suvlja od drugih delova lica. Za razliku od T-zone, žlezde ovde proizvode manje masti. Pomozite da se hidrira i doda sjaj ovog područja nanošenjem maske koja je napravljena od organskog ovsa ili alojom da bi umirila i hidrirala kožu. 

Izbor urednika: Love Nature umirujuća maska s organskim ovasom i godži bobicama- Ekstrakt ovsa je bogat vitaminima B od kojih je koža meka i nežna. Pomaže u postizanju glatkog i blistavog tena.

Na kraju isperite masku i dobro istrljajte lice. Masaža pomaže cirkulaciju i apsorpciju proizvoda!

Tekst: Fotografije: Crosby / John Buddee